Home - FC Abcoude

Home

Vrijwilligersborrel

4 juni 23:00  Afgelopen vrijdag hadden we een bedankborrel voor de vrijwilligers die een vaste vrijwilligerstaak uitvoeren en die op wekelijkse of misschien zelfs dagelijkse basis zich inzetten voor de club. Deze vrijwilligers zijn het fundament van FC Abcoude, zonder vrijwilligers is er geen voetbal. Om iedereen te bedanken voor zijn en haar inzet organiseerden we een jeu de boules toernooi en een borrel met hapjes van Toko De Sprong. Het was in één woord gezellig! Bij deze nogmaals (en voor de vrijwilligers die er vrijdag niet waren): enorm bedankt voor jullie inzet! FC Abcoude zijn we met z'n allen! 💙❤️meer »

81x gelezen

Trainingsschema juni

4 juni 22:00  Hier vind je het trainingsschema van 5 tot en met 18 juni. Vanaf 19 juni begint de zomerstop en liggen alle voetbalactiviteiten een paar weken stil. Wil je nog een veld reserveren voor de komende 2 weken? Mail dan naar veldplanning@fcabcoude.nl. meer »

146x gelezen

Badeendjesrace 4 juni 2023

3 juni 17:45  Morgen vindt de badeendjesrace van de Lions plaats! Met deze actie kun je leuke prijzen winnen waaronder een gesigneerd shirt van Matthijs de Ligt! Om mee te doen 'koop' je één of meer badeendjes. Van jouw aankoopbedrag kun je 25% toewijzen aan FC Abcoude, dat is voor ons natuurlijk een mooie sponsoring. meer »

576x gelezen

Verslag zondag 1: FC Abcoude – Amsvorde.

1 juni 22:30  Vandaag de laatste wedstrijd van het seizoen 2022-2023. Het jaar van het kampioenschap en promotie naar de 2de klasse. Met prachtige (rapport)cijfers: 23 overwinningen, 1 nederlaag, 69 punten. Doelpunten voor 104. Doelpunten tegen 10. Wedstrijden zonder tegendoelpunten (clean sheets) 18. Vandaag ook het afscheid van Anthony Servinus, Hans Ligtvoet en de spelers: Daan Post (Ajax), Rick Berrevoets (HBC), Genaro Snijders (stopt). Onmisbare schakels in het kampioensteam 2022-2023.meer »

126x gelezen

Wedstrijdsecretaris JO15 t/m JO19 gezocht

1 juni 19:15  De afgelopen jaren heeft Yvette Marckmann de rol als wedstrijdsecretaris voor de jongensteams in de midden- en bovenbouw vervuld. Maar vrijwilligers komen en gaan en ook Yvette heeft aangegeven dat ze het stokje graag wilt overdragen aan een ander. Daarom doen wij een oproep voor een nieuwe wedstrijdsecretaris voor de teams JO15 tot en met JO19. Als wedstrijdsecretaris vervul je een belangrijke rol als coördinator van de teams die je onder je hoede hebt. Je neemt nieuwe aanmeldingen in behandeling, hebt contact met teamleiders en trainers over praktische zaken zoals het verzetten van een wedstrijd of een tuchtzaak. Wij roepen wel eens “zonder vrijwilligers geen voetbal” en dat geldt zeker ook voor de rol van de wedstrijdsecretaris. meer »

43x gelezen

Inzameling teamtassen met tenues

30 mei 22:00  Bericht voor de teamleiders: het einde van het seizoen nadert en dat betekent dat het weer tijd is om de tassen met de tenues in te leveren. Willen jullie bij de laatste wedstrijd of bij het laatste toernooi alle tenues inzamelen? Dan kan de teamtas compleet met tenues weer worden ingeleverd. meer »

232x gelezen

Ga naar archief

Zoeken

Clubkleding bestellen

Sponsoren

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!