Sponsors

 

Gezocht: vrijwilligers met commercieel talent

Naast inkomsten uit contributies en kantine neemt sponsoring bij FC Abcoude een belangrijke plaats in. Dankzij sponsorgelden kunnen wij onze leden nóg beter faciliteren. Wij streven ernaar om onze leden tegen zo laag mogelijke kosten, zo optimaal mogelijk voetbalplezier te bieden. Dit is echter alleen maar mogelijk dankzij de welwillende medewerking van sponsoren.

Wij hebben een trouwe groep sponsoren die ons al jarenlang financieel steunen en daar zijn we ontzettend blij mee. Helaas hebben we als vereniging deze trouwe achterban niet altijd de aandacht gegeven die wenselijk zou zijn en daar willen we graag verandering in gaan aanbrengen!

Om onze relatie met de sponsoren te verstevigen en de groep sponsoren uit te breiden hebben we een nieuw, ambitieus sponsorplan opgesteld.

We zijn erg enthousiast over het nieuwe concept, echter om dit goed gestalte te geven zoeken wij meerdere nieuwe leden die samen onze commerciële commissie gaan vormen. Creatieve, actieve en enthousiaste personen die het leuk vinden om te netwerken en beschikken over organisatietalent en communicatief vaardig zijn.

De commerciële commissie houdt zich bezig met:

  • het werven en behouden van sponsoren;
  • netwerken tijdens bijeenkomsten en wedstrijden van FC Abcoude;
  • het genereren van extra opbrengsten door nieuwe acties te creëren;
  • het organiseren van sponsoractiviteiten.

Herken jij jezelf hierin en lijkt het je leuk om FC Abcoude op deze manier te helpen? Stuur ons dan een mail (info@fcabcoude.nl) met daarin jouw motivatie waarin je ons iets over jezelf vertelt en waarom jij geschikt bent voor deze functie. Of neem telefonisch contact met ons op: telefoonnummer 06-53337285 (Winand Paulissen).

Hopelijk tot gauw!

Bestuur FC Abcoude

Delen

Zoeken

Clubkleding bestellen

Sponsoren

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!