Facebook Toestaan Niet toestaan

Abcoude te sterk voor Bloemendaal

25 april 2024 17:15

21 april 2024: FC Abcoude - BVC Bloemendaal. Vandaag wedstrijd 22 en nog 4 te gaan.
Thuis: Hooglanderveen en De Meer. Uit: ZSGO/WMS en SDO. Spannende weken derhalve voor promotie en degradatie. Bloemendaal kan de puntjes goed gebruiken om degradatie te voorkomen. Abcoude gaat voor een mooi slot van de competitie in de 2de klasse.

Na moeizame wedstrijden tegen DSOV en Roda’23 vandaag een Abcoude dat weer het spel wil spelen dat de supporters graag zien.

Voor de aftrap werd Lars Beukeboom in het zonnetje gezet voor zijn hondervijftigste wedstrijd in Abcoude 1. Proficiat Lars en op naar de 200!

ZON_1_1.JPG

De eeste kans van de wedstrijd was voor Bloemendaal die, gelukkig voor Abcoude met een afzwaaier eindigde. Abcoude nam hierna het heft in handen en opende in de 15de minuut door Gianni Refos de score, na een pass van Milan Geertsma: 1-0. Abcoude liet weer mooie combinaties zien en verhoogde in de 20ste minuut de voorsprong. Een fraaie actie van Giandro Kapel en een voorzet op Magdy die de keeper van Bloemendaal  kansloos liet: 2-0. Giandro  had er zin in vandaag! Een solo over 30 meter besloot hij met een schitterend schot in de bovenhoek van het Bloemendaalse doel: 3-0.

ZON_1_3.JPG

ZON_1_4.JPG

ZON_1_5.JPG

Abcoude was heer en meester en onze achterhoede bleef vrij eenvoudig op de been. In de 65ste minuut was het Bloemendaler Koster die de bal in eigen doel werkte en zo Abcoude op 4-0 bracht. Het was het moment voor trainer Slop om te wisselen. Sander Snoek, David Goudkamp, Dave Brouwers, Job Vermeulen en Jerrel van der Poel maakten de 90 minuten vol. In de 80ste minuut zette David Goudkamp, na weer een actie van uitblinker Giandro de eindstand op het scorebord. 5-0. Sander Snoek had nog een goede kans op de 6-0 voor Abcoude Zijn kopbal ging echter over.

Scheidsrechter Schoonderwoerd hield het na exact 90 minuten voor gezien. Een eenvoudige overwinning voor Abcoude in een aantrekkelijke wedstrijd.

Man of the match: Gianni Refos!