Home

Ajax deze eeuw in Itali�: is de kans op een overwinning re�el?

Vandaag om 12:32  Ajax staat donderdag voor een enorm moeilijke opgave. De ploeg moet na de pijnlijke en onverdiende 1-2 nederlaag stunten op bezoek bij AS Roma. Hoe presteerde Ajax de afgelopen vijf keren in het land van de laars? Spoiler alert: Ajax verloor geen één keer. meer »


De keer dat Ajax de titel verspeelde bij RKC

Vandaag om 7:00  Ajax heeft donderdag in de Europa League een harde domper te verwerken gekregen. De mannen van Erik ten Hag verloren onverdiend van AS Roma en hebben daardoor een slechte uitgangspositie. In de Eredivisie presteert de ploeg wel erg constant en lijkt het op de titel af te stevenen. RKC Waalwijk is zondag de tegenstander, het was 14 jaar geleden de ploeg die Ajax door Jan Vertonghen kostbaar puntenverlies bezorgde. meer »


Interview Crescendo van Berkel: "De tolk gaf me niet meer informatie, er klopte iets niet"

Gisteren om 15:00  Werken met kinderen leek hem een mooi doel voor na zijn voetbalcarrière. Maar de stap kwam vier à vijf jaar eerder dan gepland voor Crescendo van Berkel. Na wekelijks aanvallers te hebben geneutraliseerd in de shirts van Sparta, Roda JC en Telstar en in de hoogste divisies van Noorwegen en Hongkong, probeert de sterkhouder van SVV Scheveningen nu kinderen een maatschappelijke toekomst te bieden. "Als ik een jongetje na drie maanden de eerste drie letters van zijn naam zie schrijven, straal ik." meer »


Interview sportvader Lambert Schuurs: "Demi zou Perr verslaan met 6-1, 6-1"

Gisteren om 12:00  Meld Perr Schuurs aan voor een willekeurige balsport en hij is er goed in. Zijn vader Lambert is Nederlands recordinternational handbal, samen reden ze op trail motors, maar van jongs af aan was de huidige centrale verdediger van Ajax al bezeten van voetbal. "Ook tennis heeft hij vaak gedaan, maar voetbal stond altijd al bovenaan." meer »


Interview Nick Bakker: "Fans van FC Emmen zijn ons altijd blijven ondersteunen"

Gisteren om 10:00  Voorheen kwam Nick Bakker na een nederlaag thuis met een gezicht op onweer. Chagrijnig, kortaf en gefrustreerd. Die nacht deed hij nauwelijks een oog dicht. Nu opent de 28-jarige centrale verdediger van FC Emmen de deur van zijn appartement met een glimlach. "Als Izzy direct kwispelend op me af komt, ben ik de uitslag al bijna vergeten." meer »


Samenvatting Ajax - AS Roma 1-2

Gisteren om 8:30  Ajax staat voor een loeizware opdracht volgende week in Rome. Thuis ging de regerend landskampioen met 1-2 onderuit tegen AS Roma. Daardoor zal het bereiken van de halve finale van de Europa League op zijn zachtst gezegd niet gemakkelijk worden. meer »


Meer nieuws

Zoeken

Clubkleding bestellen

Sponsoren

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!