Vriendennieuws - FC Abcoude

Vriendennieuws

Abcoude, januari 2022                     

NIEUWS VAN “DE VRIENDEN VAN FC ABCOUDE”

(Abcouder Supporters Club “Abekewalda”)

Door COVID 19 zijn de voetbalseizoenen 2020 – 2021 en 2021 – 2022 bijzonder. Daardoor en door het feit dat er niet direct verzoeken vanuit het bestuur van FC Abcoude waren voor bestedingen/investeringen, die wij, als “Vrienden van FC Abcoude”, zouden willen ondersteunen, hebben wij toen besloten, u niet te benaderen voor een bijdrage. Nu, echter, zijn de ontwikkelingen omtrent het nieuwe clubgebouw dusdanig positief, dat wij dit een juist moment vinden om vrienden van FC Abcoude te benaderen om een bijdrage te doen aan deze monsterinvestering.

Allereerst willen wij een enorme pluim uitdelen voor het fantastische werk, dat zij tot nu toe, al hebben verricht. Het betreft de mensen van het bestuur van FC Abcoude en de bouwcommissie, waarin onder anderen stuwende krachten als Hans Ligtvoet, Maarten Veldman en Robin van Moort.
Door het harde werken van hun kant, gaat het er steeds meer uitzien dat er in 2022 of wellicht in 2023 begonnen gaat worden met het realiseren van de droom van iedereen, die FC Abcoude een warm hart toedraagt.

Om een substantiële en fundamentele bijdrage te kunnen leveren aan dit project hebben wij, als bestuur van “De Vrienden van FC Abcoude”, besloten om juist op dit moment bij u aan te kloppen voor uw bijdrage.

Wij hopen in het tweede deel van dit seizoen een geweldig aantal leden te mogen verwelkomen. Wij zullen in ieder geval onze uiterste best doen voor een geweldig resultaat. Graag willen wij ook u vragen om te kijken of u iemand in uw nabije omgeving enthousiast zou kunnen maken voor deze goede zaak, waardoor wij een nog grotere bijdrage aan FC Abcoude kunnen leveren.

Als er andere (noodzakelijke) wensen zijn vanuit het bestuur, anders dan de nieuwbouw van het clubgebouw, met altijd als eerste vereiste, het dienen van het algemene belang van de FC Abcoude, dan zullen we deze zeker overwegen. (mocht u hiervoor suggesties hebben, dan horen wij deze graag).

Mocht u vragen/opmerkingen/ideeën hebben, schiet dan één van ons
vieren aan of meldt u via de telefoon of via mail.


Vooruitlopend op dit alles willen wij voor nu maar beginnen om de zaak weer gewoon op te starten. Graag hopen wij weer op uw bijdrage te kunnen en mogen rekenen. Dit kunt u doen door €. 50,- over te maken op rekeningnummer NL54 RABO 0300535929 ten name van Supportersvereniging F.C. Abcoude. Uiteraard kunt u ook uw bijdrage contant voldoen aan ondergetekenden.

Bij voorbaat dank.

 

Met vriendelijke groeten,

Jeroen Bon  (06-53707966 of jeroen@jachthavenbon.nl)
Cock Baltissen (06-21832389 of Cock.Baltissen@alliander.com)
Frank Bon (06-55120941 of f_bon@outlook.com)
Peter Ooms (06-81934763 of p.uncles@gmail.com)

           

NIEUWS VAN β€œDE VRIENDEN VAN FC ABCOUDE"

29 september 12:15  Het voetbalseizoen 2020 – 2021 is weer van start gegaan en daarmede ook de zoektocht naar juiste investeringen van de Supportersvereniging van de FC Abcoude. meer »

580x gelezen

Halverwege Seizoen 2014-2015

10 februari 10:00  Het voetbalseizoen 2014 – 2015 is inmiddels halverwege en wij hopen binnenkort met het bestuur om de tafel te gaan om te kijken waar de gelden van De Vrienden van FC Abcoude dit jaar en de aankomende jaren aan besteed kunnen gaan worden met altijd als eerste vereiste, het dienen van het algemene belang van de FC Abcoude (mocht u suggesties hebben, horen wij deze graag).meer »

924x gelezen

Seizoen 2014-2015 voor de Vrienden van FC Abcoude gestart!

10 februari 9:15  Het voetbalseizoen 2014 – 2015 is weer van start gegaan en daarmede ook de zoektocht naar juiste investeringen van de Supportersvereniging van de F.C. Abcoude. Het afgelopen jaar hebben we maar liefst 76 leden geteld, die ons ondersteund hebben. Graag willen wij u bedanken, want ook door uw enthousiasme zijn er nog steeds nieuwe mensen bereid gevonden een bijdrage te leveren.meer »

831x gelezen

Meer nieuws
Ga naar archief

Zoeken

Clubkleding bestellen

Sponsoren

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!