Seizoen 2014-2015 voor de Vrienden van FC Abcoude gestart! - FC Abcoude

Seizoen 2014-2015 voor de Vrienden van FC Abcoude gestart!

10 februari 2015 9:15


Het voetbalseizoen 2014 – 2015 is weer van start gegaan en daarmede ook de zoektocht naar juiste investeringen van de Supportersvereniging van de F.C. Abcoude.
Het afgelopen jaar hebben we maar liefst 76 leden geteld, die ons ondersteund hebben.
Graag willen wij u bedanken, want ook door uw enthousiasme zijn er nog steeds nieuwe mensen bereid gevonden een bijdrage te leveren.

Wij hopen dit aantal dit seizoen natuurlijk te overtreffen. Wij zullen in ieder geval onze uiterste best doen in het nieuwe seizoen voor een geweldig resultaat. Graag willen wij ook u vragen om te kijken of u iemand in uw nabije omgeving enthousiast zou kunnen maken voor deze goede zaak, waardoor wij een nog grotere bijdrage aan FC Abcoude kunnen leveren.

In het seizoen 2013-2014 hebben we de kosten voor het abonnement van Fox Sports voor onze rekening genomen en hebben we de toezegging gedaan de lockers te betalen, deze zijn helaas nodig gebleken, gezien een aantal diefstallen vanuit de kleedkamers. In het prille begin van dit seizoen wordt er keihard gewerkt door een aantal vrijwilligers om de club een nog betere uitstraling te geven. Daaraan willen de Vrienden van FC Abcoude natuurlijk ook bijdragen en daarom hebben we toegezegd de geheel vernieuwde ballenkooien te willen financieren. Hierdoor blijven de ballen jaren goed en hoeven niet jaarlijks duizenden euro’s besteed te worden aan nieuwe ballen.

Binnenkort gaan wij weer met het grotendeels vernieuwde bestuur van de FC Abcoude om de tafel om te kijken waar de gelden van de Club van Honderd dit jaar nog meer aan kunnen besteden met altijd als eerste vereiste, het dienen van het algemene belang van de FC Abcoude (Mocht u hiervoor suggesties hebben, dan horen wij deze graag).

Hierbij nodigen wij u ook uit voor de Jaarvergadering, die we net als afgelopen seizoen weer organiseren rond een wedstrijd van FC Abcoude zon.1. Op informele basis informeren wij u dan weer graag over het wel en wee van de Vrienden van FC Abcoude.
Wij nodigen u uit om op 23 november 2014 om 13.30 uur te verschijnen in de kantine voor aanvang van de wedstrijd Abcoude 1 – Houten 1.

Delen

Zoeken

Clubkleding bestellen

Sponsoren

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!