Vriendennieuws - FC Abcoude

Vriendennieuws

Abcoude, januari 2022                     

NIEUWS VAN “DE VRIENDEN VAN FC ABCOUDE”

(Abcouder Supporters Club “Abekewalda”)

Door COVID 19 zijn de voetbalseizoenen 2020 – 2021 en 2021 – 2022 bijzonder. Daardoor en door het feit dat er niet direct verzoeken vanuit het bestuur van FC Abcoude waren voor bestedingen/investeringen, die wij, als “Vrienden van FC Abcoude”, zouden willen ondersteunen, hebben wij toen besloten, u niet te benaderen voor een bijdrage. Nu, echter, zijn de ontwikkelingen omtrent het nieuwe clubgebouw dusdanig positief, dat wij dit een juist moment vinden om vrienden van FC Abcoude te benaderen om een bijdrage te doen aan deze monsterinvestering.

Allereerst willen wij een enorme pluim uitdelen voor het fantastische werk, dat zij tot nu toe, al hebben verricht. Het betreft de mensen van het bestuur van FC Abcoude en de bouwcommissie, waarin onder anderen stuwende krachten als Hans Ligtvoet, Maarten Veldman en Robin van Moort.
Door het harde werken van hun kant, gaat het er steeds meer uitzien dat er in 2022 of wellicht in 2023 begonnen gaat worden met het realiseren van de droom van iedereen, die FC Abcoude een warm hart toedraagt.

Om een substantiële en fundamentele bijdrage te kunnen leveren aan dit project hebben wij, als bestuur van “De Vrienden van FC Abcoude”, besloten om juist op dit moment bij u aan te kloppen voor uw bijdrage.

Wij hopen in het tweede deel van dit seizoen een geweldig aantal leden te mogen verwelkomen. Wij zullen in ieder geval onze uiterste best doen voor een geweldig resultaat. Graag willen wij ook u vragen om te kijken of u iemand in uw nabije omgeving enthousiast zou kunnen maken voor deze goede zaak, waardoor wij een nog grotere bijdrage aan FC Abcoude kunnen leveren.

Als er andere (noodzakelijke) wensen zijn vanuit het bestuur, anders dan de nieuwbouw van het clubgebouw, met altijd als eerste vereiste, het dienen van het algemene belang van de FC Abcoude, dan zullen we deze zeker overwegen. (mocht u hiervoor suggesties hebben, dan horen wij deze graag).

Mocht u vragen/opmerkingen/ideeën hebben, schiet dan één van ons
vieren aan of meldt u via de telefoon of via mail.


Vooruitlopend op dit alles willen wij voor nu maar beginnen om de zaak weer gewoon op te starten. Graag hopen wij weer op uw bijdrage te kunnen en mogen rekenen. Dit kunt u doen door €. 50,- over te maken op rekeningnummer NL54 RABO 0300535929 ten name van Supportersvereniging F.C. Abcoude. Uiteraard kunt u ook uw bijdrage contant voldoen aan ondergetekenden.

Bij voorbaat dank.

 

Met vriendelijke groeten,

Jeroen Bon  (06-53707966 of jeroen@jachthavenbon.nl)
Cock Baltissen (06-21832389 of Cock.Baltissen@alliander.com)
Frank Bon (06-55120941 of f_bon@outlook.com)
Peter Ooms (06-81934763 of p.uncles@gmail.com)

           

De vijf voetballende broers Van Daalen bij WSC en NAC Breda: "Dromen ervan om profvoetballer te worden"

Vandaag om 14:00  De afgelopen jaren was Leon van Daalen een bekend gezicht bij het secretariaat van WSC. Vijf keer kwam hij een zoon aanmelden als lid van de Waalwijkse zondag tweedeklasser. Sudeeys (16), Saabir (12) en Samir (10) spelen inmiddels in de jeugdopleiding van NAC Breda. Suheeyb (18) en Sufyan (14) dragen nog altijd een oranje shirt. "We dromen er allemaal van om profvoetballer te worden." meer »


Interview Gerard en Lars Wiekens: "Ik had dit voor geen andere club dan WVV gedaan"

Vandaag om 12:00  Hij geeft het eerlijk toe. Gerard Wiekens had dit seizoen het liefst als toeschouwer de verrichtingen van zijn jongste zoon in het eerste elftal van WVV 1896 gevolgd. De oud-profvoetballer van Manchester City en Veendam, en huidig assistent-trainer van FC Emmen, stuurt Lars Wiekens echter aan als hoofdtrainer van de eersteklasser. "Als ik thuiskom, bespreken we de wedstrijd altijd na." meer »


PANNA! 73, Oranje-boys aan de top: over bromance, bizarre transfers, gekke contracten, slechtste landen, Van Hooijdonk en Tannane

Vandaag om 10:00  De nieuwe PANNA! is er weer! Op de cover van nummer 73 prijken Wout Weghorst, Cody Gakpo en Daley Blind. Drie spelers die tijdens de zojuist afgesloten winterse transferwindow naar een Europese topclub vertrokken. In het nieuwe magazine zetten we de meest bizarre transfers ooit voor je op een rij, de gekste contracten die spelers ooit afsloten en stellen we de tien slechtste landen van de wereld aan je voor! meer »


Martin �degaard verkozen tot ESM Speler van de Maand, twee Nederlanders in het beste ELFtal

Vandaag om 9:00  Hij scoorde tegen Tottenham Hotspur en zorgde er met zijn spel op het middenveld tevens voor dat Arsenal op dit moment aan kop gaat in de Premier League. Martin Ödegaard zag zijn sterke optredens ook internationaal gewaardeerd worden. De leden van de ESM verkozen de Noorse international tot Speler van de Maand. In het team van de maand, dat werd samengesteld door de aangesloten sportdagbladen en -tijdschriften waaronder ELF Voetbal, staan twee Nederlanders. meer »


4 tips voor live inzetten op voetbal

Gisteren om 15:57  Wat live wedden op voetbal populair maakt in vergelijking met conventioneel wedden, is de flexibiliteit en mogelijkheden om plezier te beleven en de extra opwinding die gepaard gaat met het kijken naar de score tijdens live inzetten. Het kan echter verwarrend zijn om te kijken naar de onvoorspelbare kansen die elke minuut of twee veranderen. Hier zijn enkele van onze tips voor live voetbalweddenschappen om je te helpen beter geïnformeerde weddenschappen te plaatsen. meer »


Niet alleen Dani Alves en Mendy werkten zichzelf buiten het veld flink in de nesten

Gisteren om 12:00  Wat hebben Dani Alves en Benjamin Mendy gemeen met elkaar? Inderdaad, beide spelers zijn backs, maar beide spelers hebben ook een aanklacht vanwege aanranding aan hun broek hangen. Spelers die de wet overtreden en een jarenlange gevangenisstraf riskeren. Je ziet het vaker in de voetballerij dan dat het je lief is. Deze spelers hebben zich flink in de nesten gewerkt. meer »


Meer nieuws

30 januari 2023 11:21 Het ELFtal van het weekeinde: Week 4

28 januari 2023 23:31 Samenvatting AZ - FC Utrecht (5-5)

Zoeken

Clubkleding bestellen

Sponsoren

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!