In memoriam

19 oktober 2022 16:45


Afgelopen zondag bereikte ons het trieste nieuws dat op 16 oktober Jack Bon op 74 jarige leeftijd is overleden.

Jack, wiens vader Kees Bon zeer belangrijk is geweest in de beginjaren van FC Abcoude, komt uit een echte FC Abcoude familie. Jack was een echte FC Abcoude aanhanger die het liefst in de luwte en achter de schermen zijn dingen voor de vereniging deed. Zo was Jack destijds met ‘zijn’ Jachthaven Bon een van de eerste sponsors die lid werd van de Business Club FC Abcoude en aan het begin heeft gestaan van de commerciële groei van de vereniging.

Maar ook als voetballer is Jack jarenlang te bewonderen geweest op de velden van FC Abcoude en heeft hij na vele jaren zijn actieve spelers carrière afgesloten bij het veteranenteam. Maar dat betekende niet dat Jack niet meer bij FC Abcoude betrokken was. Integendeel, want van het allereerste begin was Jack lid van de Senioren Onderhoudsploeg. Deze groep enthousiaste vrijwilligers zorgt er al sinds jaar en dag voor dat op maandagochtend ons sportcomplex er weer prachtig bij ligt. Naast de noodzakelijke werkzaamheden stond deze maandagochtend voor Jack ook in het teken van oude verhalen ophalen en nieuwtjes uitwisselen die hij dat weekend weer op ‘zijn’ Jachthaven had gehoord of meegemaakt. Jack is, zolang zijn fysieke gesteldheid het toeliet, actief betrokken geweest bij de Senioren Onderhoudsploeg.

De maandagochtenden zullen nooit meer hetzelfde zijn en onze vereniging verliest in Jack een markant verenigingslid. Wij wensen Mia, Jeroen, Olga en de rest van de familie heel veel sterkte met de verwerking van dit grote verlies.


JBon1.JPG


Delen

Zoeken

Clubkleding bestellen

Sponsoren

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!