Vacature Hoofd Jeugd Opleidingen (HJO)

2 augustus 2022 11:15


Voor het nieuwe seizoen zoeken we 3 HJO's. Ben jij de nieuwe HJO die we zoeken? Lees hier de vacature.

Vacature trainer Hoofd Jeugdopleiding FC Abcoude

Met ingang van het seizoen 2022 / 2023 zijn we op zoek naar drie Hoofd Jeugdopleiding (HJO). Voor de onderbouw, de middenbouw en voor de bovenbouw.

Werkomgeving

FC Abcoude is de laatste decennia uitgegroeid van een echte dorpsclub tot een multiculturele voetbalvereniging met ruim 900 leden. Bij FC Abcoude houden we naast goede prestaties op het veld, ook van gezelligheid en hechten veel waarde aan voetbalplezier van onze spelers, vrijwilligers en medewerkers.  Wij zijn een vereniging waar naast plezier, ambitie en respect ook betrokkenheid, diversiteit en ontwikkeling hoog in het vaandel staan. En met de bouw van ons nieuwe clubhuis (gereed mei 2023) willen we een nieuw elan geven aan FC Abcoude!

Werkwijze

De HJO bij FC Abcoude richt zich op het ontwikkelen en uitvoeren van het voetbaltechnisch beleid en het verhogen van de kwaliteit van de jeugdopleiding in het algemeen. Samen met de Technisch Manager, de andere HJO's en de technisch coördinatoren maak je deel uit van de commissie Opleiden en Ontwikkelen.

Profiel

De HJO van FC Abcoude:

  • Is enthousiast, communicatief en sociaal vaardig;
  • Heeft voetbaltechnisch inzicht en beschikt over de ambitie om (voetbal) inhoudelijk te coördineren;
  • Heeft ervaring met het trainen en coachen van jeugdspelers;
  • Is gedreven, coacht en motiveert anderen op een respectvolle en positieve manier;
  • Is minimaal 1 trainingsavond per week beschikbaar en 1x per maand een (dagdeel op) zaterdag aanwezig op de club;
  • Speelt een actieve rol tijdens trainersbijeenkomsten en neemt deel aan besprekingen met de overige leden van de commissie Opleiden en Ontwikkelen;
  • Kan goed samenwerken met (selectie) trainers, technisch coördinatoren, wedstrijdsecretarissen en vindt het leuk om binnen het gestelde technische kader met elkaar de talenten van FC Abcoude de kans te geven zich verder te ontwikkelen.

Wat biedt FC Abcoude jou?

Wij bieden jou een persoonlijk ontwikkelplan en een vrijwilligersvergoeding. Ben jij enthousiast geworden en denk jij de HJO te zijn die wij zoeken? Mail dan jouw voetbal cv en een korte motivatie t.a.v. Genaro Snijders naar: technischmanager@fcabcoude.nl.

IMG_1011_2.JPG


Delen

Zoeken

Clubkleding bestellen

Sponsoren

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!