Wedstrijdverslag 19 juni 2022: FC Abcoude – VVZA

21 juni 2022 10:15


Geen promotie voor Abcoude na off-day!

Vandaag de 2de wedstrijd voor promotie naar de 2de klasse. VVZA was ook onze tegenstander in de competitie en dus niet onbekend. Als we de resultaten in de competitie vergelijken dan zou Abcoude vandaag favoriet moeten zijn. Maar beslissingswedstrijden zijn nu eenmaal niet te voorspellen.

Onder oorverdovend vuurwerk van VVZA supporters werd om 2 uur afgetrapt. Het initiatief lag bij VVZA en leidde al in de 10de minuut tot de openingstreffer. Het was Michael Bakkenes die onze keeper Mo met een schot verraste 0-1. VVZA had vanaf dit moment het betere spel. Abcoude kreeg geen grip op het middenveld van VVZA en kwam niet verder dan kleine kansjes. Het leidde tot grote kansen voor VVZA en het was Rob Hosman die in de 40ste minuut uit een corner de 0-2 liet aantekenen.

ZON1_1.1.JPG


ZON1_2.JPG

ZON1_4.JPG

ZON1_5.JPG

Rust.

In de rust werd middenvelder Zion Linger gewisseld voor aanvaller Giandro Kapel. De wissel bracht in de 46ste minuut al resultaat op. Giandro kopte de aansluitingstreffer binnen. 1-2. Abcoude ging meer op de aanval spelen en was met een bal op de paal dichtbij de gelijkmaker. Door het aanvallende spel van Abcoude ontstond er ook meer ruimte voor VVZA. Daar werd dan ook dankbaar gebruik van gemaakt. Het was Freek Rubrech die in de 60ste minuut VVZA op  1-3 zette. Het kon niet op voor VVZA. Uitblinker Michael Bakkenes tekende even later voor de 1-4. 

Abcoude gaf nog niet op! Nadat eerst nog een bal van de doellijn van VVZA werd gehaald was het Regilio die in de 70ste minuut een vrije trap achter keeper Bryan Prins schoot. 2-4. VVZA deed onmiddellijk iets terug. Het was weer Bakkenes die schitterend raak schoot en de stand met zijn hattrick op 2-5 zette. Abcoude ging nog wisselen. David Goudkamp en Mitchell van Pareen kwamen in het veld voor Praeben en Micah. Vlak voor het eindsigaal moest Giandro zich geblesseerd laten vervangen door Wouter de Ligt. Fabian Bakker van VVZA maakte het tenslotte nog erger voor Abcoude. Hij zette de eindstand 2-6 op het wedstrijdformulier. 

Een verdiende, maar geflatteerde overwinning voor VVZA. Gefeliciteerd!

ZON1_6.JPG


ZON1_7.JPG

ZON1_8.JPG

ZON1_9.JPG

ZON1_10.JPG

Opstelling Abcoude: 
Basis: Mo El Kourai, Daan Post, Lars Beukeboom, Rik Berrevoets, Micah Post, Jendro Halman, Zion Linger, Jerrel Joval, Regilio Kranenburg, Genaro Snijders,  Praeben Wolffgramm.

Wissels: Damian Bon, Mitchell van Pareen, Giandro Kapel,  David Goudkamp, Dave Brouwers, Wouter de Ligt, Germain Paulina.

Leiding: Anthony Servinus, Darren van Mourik, Theo Martherus, Hans Ligtvoet.

De teleurstelling bij spelers, begeleiding en supporters was uiteraard groot. Nu eerst maar eens met vakantie gaan en dan met een frisse kop beginnen aan een nieuw voetbalseizoen. 

Delen

Zoeken

Clubkleding bestellen

Sponsoren

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!