Let op: informatieavond is verplaatst naar 7 maart - FC Abcoude

Let op: informatieavond is verplaatst naar 7 maart

18 februari 2022 17:45


Dit is onze laatste kans voor de realisatie van ons nieuwe clubhuis! Het is erop of eronder! Steun ons en doe mee!

Om een gloednieuwe accommodatie te realiseren die volledig voldoet aan de maatstaven van de huidige tijdsgeest doen wij een beroep op iedereen die de club een warm hart toedraagt om de bouw van het nieuwe clubhuis financieel mogelijk te maken door deelname aan het FC Abcoude Obligatieplan (www.obligatieplan.nl/fcabcoude).

Vijf jaar voorbereiding: maar dit is het moment!!!

De voorbereidingen op de nieuwbouw hebben al met al 5 jaar geduurd. Gedurende deze vijf jaar is er ontzettend veel gebeurd en heel veel werk verzet, waardoor realisatie bijna een feit was. Maar helaas, we zijn er nog niet en dienen gezamenlijk de laatste EUR 350.000 bij elkaar te brengen. Hiervoor is het FC Abcoude obligatieplan ontwikkeld.

We zitten in de blessuretijd van deze voor de vereniging oh zo belangrijke wedstrijd. Voor 1 april 2022 dienen we namelijk het finale akkoord aan de bouwer te verstrekken. Dit is dé laatste kans om een nieuw clubhuis met elkaar voor elkaar te krijgen. Of beter gezegd: Als we die 350.000,- niet op tafel krijgen, kan de overall financiering van de nieuwbouw niet doorgaan en gaat het hele plan van tafel. Dit is dus een wedstrijd die er écht toe doet!!!

FC Abcoude zijn we met z’n allen… Daarom vragen we nog 1 keer uw hulp!

Let wel, er is al veel geld bijeengebracht in de vorm van subsidies, giften, donaties en team acties. Maar het bestuur en bouwcommissie zijn ook van mening dat een vereniging die als slogan heeft “FC Abcoude zijn we met z’n allen”, deze saamhorigheid ook  in harde euro’s moet laten zien en aantonen dat we als vereniging ook zélf in het nieuwbouwplan geloven.

Daarom is een Obligatieplan ontwikkeld. Een laatste strohalm, maar wel bewezen, want veel andere clubs zijn ons al succesvol voorgegaan. Dit plan heeft twee voordelen zowel voor u, als voor de club:

  1. Wij halen het resterende, benodigde bedrag binnen en kunnen de nieuwbouw in opdracht geven op 1 april 2022.
  2. U als deelnemer profiteert van de financiële voordelen die bij dit plan horen. Wie wil dat tegenwoordig nu niet: rendement maken op zijn vermogen! 

Op maandag 7 maart om 20.00 uur wordt een informatie avond in het clubhuis gehouden. Tijdens deze avond wordt het obligatieplan nader toegelicht en bestaat er een mogelijkheid tot het stellen van vragen. Via secretaris@fcabcoude.nl kunt u zich aanmelden voor deze informatie avond.

Kortom, doe dus ook mee aan het FC Abcoude Obligatieplan, zodat wij gezamenlijk als winnaars van het veld kunnen stappen.

Dit is onze laatste kans op realisatie van een nieuw clubhuis.

We rekenen op jullie!!!

Bestuur FC Abcoude

Het_is_erop_of_eronder.jpg

Delen

Zoeken

Clubkleding bestellen

Sponsoren

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!