In Memoriam: Sjaak Heijungs - FC Abcoude

In Memoriam: Sjaak Heijungs

12 december 2021 21:30


Senioren 7 kreeg vorige week een heel naar bericht: de leider van hun elftal was na een ziekbed overleden. Het was de vader van één van de spelers en de impact was zeer groot op dit nog zeer jonge team. De jongens hebben gezamenlijk een stukje geschreven, welke wij jullie niet willen onthouden.

sjaak.jpg

Beste Sjaak,

Een week geleden ben jij van ons heengegaan. Van jouw familie, jouw vrienden en jouw team.Elke wedstrijd en elke training stond jij er voor ons. Door weer en wind. Nu staan wij stil bij jou. Jij weet het als geen ander, ons team is soms een zooitje ongeregeld.

Jij was het die elke week, als toegewijde coach, een briefje klaar had met daarop de opstelling voor de wedstrijd. Jij was degene die ons vertelde waar op het veld wij moesten staan. Als jongens een lange nacht hadden gehad, gaf jij ze op hun donder en pepte ze op om het veld in te gaan. Met jouw toewijding en jouw aanwezigheid bracht jij al die jaren orde in ons team. 

Als een echte toegewijde coach.

De vele fijne herinneringen zullen ons verdriet verzachten. 

Voor het vele goede werk dat jij voor een lange tijd voor ons team hebt  gedaan, zullen wij jou steeds met grote dankbaarheid herdenken.

Wij hopen dat je ergens vandaan, toch mee zal blijven kijken naar onze wedstrijden.

Veel liefs,
Jouw team.

De heren hebben op geheel eigen wijze bij FC Abcoude afscheid genomen door midddel van fakkels en een minuut stilte voor hun leider. Wij zullen Sjaak herinneren als een betrokken coach.

team_sjaak.jpg


fakkels.jpg

Delen

Zoeken

Clubkleding bestellen

Sponsoren

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!