Facebook Toestaan Niet toestaan

Sterk Abcoude stunt in Rotterdam!!

8 februari 2024 10:30

Wedstrijdverslag 4 februari 2024: Antibarbari 1 – Abcoude 1. Met een waslijst aan geblesseerden en de nederlaag van afgelopen zondag tegen SDO gingen we met niet al te hoge verwachtingen richting Rotterdam. Antibarbari kwam flitsend uit de startblokken en Abcoude kwam niet aan aanvallen toe. Het openingsdoelpunt van Antibarbari kwam dan ook niet als een verrassing. Joey Berendse profiteerde van een slecht moment in onze achterhoede. 1-0. Abcoude kwam na 30 minuten beter in de wedstrijd.

Oliver Boontje Olivier had geen succes met een afstandsschot, maar in de
35ste minuut was het wel raak. Abcoude kwam verrassend op gelijke hoogte door een fraaie goal van Sander Snoek 1-1. De rust stond op het punt van beginnen toen Abcoude nogmaals toesloeg. Job Vermeulen verstuurde een lange pass naar Jeroen Malotaux. Jeroen stuitte in eerste instantie op keeper Tom Rijkens maar in de rebound bracht hij de stand op 1-2. Een heerlijk moment om te gaan rusten!

Bij aanvang van de tweede helft ging Abcoude wisselen. Daan Aaftink en Dave Brouwers kwamen voor Mats van der Heijden en Tom Paulissen. In de 53ste minuut moest Antibarbari met 10 spelers verder. Na een domme actie moest Joe Thomas het veld verlaten. Voor Antibarbari een fikse aderlating.

In de 78ste minuut besliste Abcoude de wedstrijd. Dave Brouwers, op assist van Jeroen Malotaux bracht de eindstand op 1-3. Abcoude wisselde nogmaals. Jeroen, Olivier en David werden vervangen door Magdy, Milan en Shane Murphy. Shane debuteerde voor Abcoude 1. Gefeliciteerd en veel succes!

Exact na 90 minuten maakte scheidsrechter de Meij een einde aan deze aantrekkelijke wedstrijd. De stemming in de bus op de terugweg naar Abcoude was begrijpelijk geweldig.

Volgende tegenstander is koploper De Meer. Weer een stuntje?