Facebook Toestaan Niet toestaan

ZON 1 wedstrijdverslag 16 september 2023: Abcoude – CSW.

19 september 2023 14:45

Helaas is het bekeravontuur voor Abcoude ten einde.
Wat resteert was een “oefenwedstrijd” tegen CSW dat, evenals Abcoude al was uitgeschakeld voor de volgende bekerronde.
Is Abcoude klaar voor de competitie? Dat zal vandaag moeten blijken.
Op doel deze keer Damian Bon die de geblesseerde Niels Neering verving.
Het talrijk aanwezige publiek zag een leuke wedstrijd van zowel Abcoude als CSW.
Over en weer kansen die nog geen resultaat hadden.
Tot de 20ste minuut toen Abcoude een hoekschop kreeg en scheidsrechter Ozyar een overtreding zag van een CSW verdediger.
De toegekende strafschop werd door Jendro Halman koeltjes benut. 1-0.

Grote kansen bleven daarna uit voor beide teams. In de 30ste minuut werd het 2-0 voor Abcoude. Regilio Kranenburg rondde zijn actie af met een voor keeper Gök onhoudbaar schot. 2-0. Dit werd ook de ruststand.

ZON1_17sep_1.JPG

ZON1_17sep_2.JPG

ZON1_17sep_3.JPG

Beide trainers gingen in de tweede helft volop wisselen wat het niveau van de wedstrijd niet ten goede kwam. Bij Abcoude kwamen Giandro Kapel, Magdy Ibrahim, Jeroen Malotaux, Gianni Refos en Job Vermeulen in het veld voor Olivier, David, Mats, Jendro en Regilio.

In de 70ste minuut kwam CSW dichter bij. Erwin Smajic bracht de 2-1 eindstand op het scorebord. Een verdiende zege voor Abcoude. Met vertrouwen naar de competitie!!

ZON1_17sep_4.JPG

ZON1_17sep_5.JPG

ZON1_17sep_6.JPG

Basis Abcoude
Mats van der Heijde Lars Beukeboom, Wouter de Ligt, Jendro Halman (c), Jerrel Joval, Milan Geertsma, Regilio Kranenburg, Damian Bon(k), David Goudkamp, Olivier Boontje, Jort van der Woude.

Wissels Abcoude
Giandro Kapel, Jessey Tuffour, Magdy Ibrahim, Job Vermeulen, Gianni Refos, Jeroen Malotaux, Damian van Dijk.

Programma
24 september 2023: Abcoude – Antibarbari, 14.00 uur.

Door een 2-1 zege op SDO 2 is Abcoude 2 door naar de volgende bekerronde. Proficiat!