Kampioenen 3de klasse!

11 april 2023 12:15

FC Abcoude Zondag 1 kampioen!

Op Tweede Paasdag is de Zondag 1 ongeslagen kampioen geworden in de 3de klasse!

Abcoude begon de wedstrijd tegen sv Ouderkerk met een voorsprong van 2-0, de eerste helft was namelijk al in februari gespeeld toen de wedstrijd net na rust gestaakt moest worden wegens een ongeval. Gisteren werden alle toeschouwers getrakteerd op nog eens drie doelpunten wat de eindstand bracht naar 5-0. Het team is de hele competitie ongeslagen met 90 doelpunten voor en 5 tegen, wat een prestatie!

De doelpunten en het kampioenschap werden op het veld en in de kantine uitgebreid gevierd met de supporters, het was één groot feest! Promotie naar de 2de klasse is een feit!