Informatiepagina coronamaatregelen


Aanvullende maatregelen vanaf 28 november: 

De sportaccommodatie moet tussen 17:00-05:00 uur gesloten zijn. Dit betekent dat er na 17:00 uur geen training meer mogelijk is en het huidige trainingsschema is komen te vervallen. Klik hier voor meer informatie over de trainingen. 

===============================================================================

Vanaf zaterdag 13 november 18.00 uur gelden de volgende regels:

 • De belangrijkste basisregels blijven gelden. Zo ook het dringende advies om 1,5 meter afstand te houden. Voor sporters geldt dat voor en na het sporten.

 • Ouders en andere toeschouwers zijn helaas niet meer welkom op het sportpark.

 • Alleen bestuursleden, leden van de commissie opleiden & ontwikkelen, trainers, coaches, teamleiders, scheidsrechters/spelbegeleiders, grensrechters en terreinbeheerders die op dat moment actief een rol hebben mogen op het sportpark aanwezig zijn. Personen die functioneel aanwezig moeten zijn hoeven ook geen coronatoegangsbewijs (CTB) in de kantine te tonen.

 • Ook geldt er een uitzondering voor strikt noodzakelijke rij-ouders van de bezoekende club. De uitzondering voor noodzakelijke rij-ouders geldt niet voor de thuisspelende teams van FC Abcoude.

 • Ieder jeugdteam 6x6 en 8x8 heeft maximaal 3 volwassenen die tegelijk bij de wedstrijd mogen zijn. Dit zijn de trainer of coach, teamleider en spelbegeleider. 
 • Ieder jeugd/seniorenteam 11x11 heeft maximaal 4 volwassenen die tegelijk bij de wedstrijd mogen zijn. Dit zijn de trainer of coach, teamleider en grensrechter en, wanneer er geen KNVB- of clubscheidsrechter beschikbaar is, een scheidsrechter.

 • Maak van de parkeerplaats geen tribune. Gelieve je kind in de auto op te wachten met de motor uit (i.v.m. uitaatgassen). 

 • In de kantine, op het terras en in de kleedkamers is een CTB voor alle personen van 18 jaar en ouder verplicht.

 • Wij verzoeken de teamleiders de controle bij de kleedkamers bij het eigen team uit te voeren. Wij verwachten ook van de bezoekende teams dat de leider de controle uitvoert.

 • In de kantine zijn vaste zitplaatsen verplicht.

 • De kantine zal uiterlijk om 20.00 uur sluiten.

Wij hopen dat we ondanks deze maatregelen het voetballen en de gezelligheid op de club zo goed mogelijk kunnen blijven aanbieden. Het is echter op organisatorisch vlak een lastige opgave om de uitvoering van de maatregelen waterdicht te krijgen. Daarom doen wij een beroep op ieders verantwoordelijk om mee werken aan de controles en het opvolgen van de maatregelen. Ga niet in discussie met de vrijwilligers die het beleid handhaven.

Laten we er samen het beste van maken!

Bestuur FC Abcoude

 

Delen

Zoeken

Clubkleding bestellen

Sponsoren

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!