OrangeJobs - FC Abcoude

OrangeJobs

logo-orangejobs-200x200.png
OrangeJobs is al ruim 15 jaar gespecialiseerd in het uitzenden en bemiddelen van technisch personeel, productiekrachten en logistiek personeel uit Nederland en Oost Europa. En dit merkt u, want maar liefst 94,8 % van ons personeel voldoet méér dan aan de verwachtingen van onze opdrachtgevers.

Kwaliteit

We gaan ver voor u. Letterlijk, door buiten onze landsgrenzen uitzendkrachten te werven, maar ook in onze dienstverlening. Dat merkt u in het eerste contact aan de telefoon, de snelheid van schakelen en de zorgvuldige selectie van uitzendkrachten.

Resultaat

Al jarenlang werken vele metaal, productie en logistieke bedrijven in het land met veel plezier én succes met ons samen. Wij vinden het belangrijk dat u op ons én op onze uitzendkrachten kunt bouwen. Niet zonder reden voldoet 94,8% van de uitzendkrachten.

Betrouwbaar

OrangeJobs beschikt over alle beschikbare certificeringen en is lid van de ABU, heeft een NEN 4400 certificaat en is VRO en VCU gecertificeerd. En bovenal: wij komen gemaakte afspraken na, zodat u in alle gevallen weet waar u aan toe bent.

OrangeJobs B.V.
Hollandse Kade 7
1391 JD Abcoude

H www.orangejobs.nl
info@orangejobs.nl
0294 – 28 70 27Delen

Zoeken

Clubkleding bestellen

Sponsoren

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!