Vriendennieuws - FC Abcoude

Vriendennieuws

Vrienden_van_logo.jpg
Abcoude, maart 2023                     

NIEUWS VAN “DE VRIENDEN VAN FC ABCOUDE”

(Abcouder Supporters Club “Abekewalda”)

Rooskleurige vooruitzichten voor FC Abcoude in het seizoen 22-23, in tegenstelling tot de twee voorgaande seizoenen, toen we geteisterd werden door COVID 19. In de afgelopen twee seizoenen zijn er dan ook geen investeringen gedaan door FC Abcoude, waardoor wij ons niet genoodzaakt voelden een bijdrage aan u te vragen.

Nu, echter, zijn de ontwikkelingen binnen de vereniging zodanig, dat wij dit een juist moment vinden om (potentiële) vrienden van FC Abcoude te benaderen om een bijdrage te doen. Want, zoals u wellicht gehoord en gezien heeft, gaat het met de bouw van het nieuwe clubhuis zeer voortvarend, wordt het tweede kunstgrasveld vervangen en is er zelfs sprake van een derde kunstgrasveld om de enorme vraag naar trainingsruimte te faciliteren.

Voor deze prachtige vooruitzichten zijn natuurlijk een aantal mensen verantwoordelijk en wij willen het bestuur van FC Abcoude en de Bouwcommissie voor de nieuwe kantine een enorme pluim geven voor hun fantastische werk.

Voor deze prachtige projecten is natuurlijk een flink geldbedrag nodig en via allerlei kanalen heeft het Bestuur van FC Abcoude dit allemaal voor elkaar gekregen. Er zijn echter altijd kosten, die onverhoopt tevoorschijn komen en daarvoor heeft het Bestuur van FC Abcoude aangeklopt bij de Vrienden van FC Abcoude. Het verzoek is om de kosten voor het terrasmeubilair van de nieuwe kantine en het vernieuwde scorebord bij Veld 1 voor onze rekening te nemen. Dit vonden wij prachtige doelen, die voldoen aan onze wensen, het dienen van het algemene belang van FC Abcoude, en daarom hebben wij toegezegd deze kosten voor onze rekening te nemen.

Om deze bijdrage te kunnen leveren, hebben wij, als bestuur van “De Vrienden van FC Abcoude”, besloten om juist op dit moment wederom bij u aan te kloppen met het verzoek om uw bijdrage.

Wij hopen in het tweede deel van dit seizoen een geweldig aantal leden te mogen verwelkomen. Wij zullen in ieder geval onze uiterste best doen voor een geweldig resultaat. Graag willen wij ook u vragen om te kijken of u iemand in uw nabije omgeving enthousiast zou kunnen maken voor deze goede zaak, waardoor wij een nog grotere bijdrage aan FC Abcoude kunnen leveren.

Als er verdere (noodzakelijke) wensen zijn vanuit het bestuur, anders dan de nieuwbouw van het clubgebouw, met altijd als eerste vereiste, het dienen van het algemene belang van de FC Abcoude, dan zullen we deze zeker overwegen. (mocht u hiervoor suggesties hebben, dan horen wij deze graag).

Mocht u vragen/opmerkingen/ideeën hebben, schiet dan één van ons
vieren aan of meldt u via de telefoon of via mail.

Verder zouden wij u willen vragen of u of iemand, die u kent, een rol zou willen spelen in het bestuur van “De Vrienden van FC Abcoude”? Wij hebben dit met veel plezier gedaan de afgelopen 15 jaar, maar wij denken dat mensen met nieuw elan een veel beter resultaat kunnen bewerkstelligen dan wij.

Vooruitlopend op dit alles willen wij voor nu maar beginnen om de zaak weer gewoon op te starten. Graag hopen wij weer op uw bijdrage te kunnen en mogen rekenen. Dit kunt u doen door €. 50,- over te maken op rekeningnummer NL54RABO0300535929 ten name van Supportersvereniging F.C. Abcoude.

Uiteraard kunt u ook uw bijdrage contant voldoen aan ondergetekenden.

Bij voorbaat dank.

 

Met vriendelijke groeten,

 

Jeroen Bon           (06-53707966 of jeroen@jachthavenbon.nl)

Cock Baltissen       (06-21832389 of Cock.baltissen@alliander.com)

Frank Bon              (06-55120941 of f_bon@outlook.com)

Peter Ooms            (06-81934763 of p.uncles@gmail.com)

NIEUWS VAN β€œDE VRIENDEN VAN FC ABCOUDE"

29 september 12:15  Het voetbalseizoen 2020 – 2021 is weer van start gegaan en daarmede ook de zoektocht naar juiste investeringen van de Supportersvereniging van de FC Abcoude. meer »

603x gelezen

Halverwege Seizoen 2014-2015

10 februari 10:00  Het voetbalseizoen 2014 – 2015 is inmiddels halverwege en wij hopen binnenkort met het bestuur om de tafel te gaan om te kijken waar de gelden van De Vrienden van FC Abcoude dit jaar en de aankomende jaren aan besteed kunnen gaan worden met altijd als eerste vereiste, het dienen van het algemene belang van de FC Abcoude (mocht u suggesties hebben, horen wij deze graag).meer »

932x gelezen

Seizoen 2014-2015 voor de Vrienden van FC Abcoude gestart!

10 februari 9:15  Het voetbalseizoen 2014 – 2015 is weer van start gegaan en daarmede ook de zoektocht naar juiste investeringen van de Supportersvereniging van de F.C. Abcoude. Het afgelopen jaar hebben we maar liefst 76 leden geteld, die ons ondersteund hebben. Graag willen wij u bedanken, want ook door uw enthousiasme zijn er nog steeds nieuwe mensen bereid gevonden een bijdrage te leveren.meer »

839x gelezen

Meer nieuws
Ga naar archief

Zoeken

Clubkleding bestellen

Sponsoren

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!