Vriendennieuws

Abcoude, september 2020                 

(Abcouder Supporters Club “Abekewalda”)

 

Het voetbalseizoen 2020 – 2021 is weer van start gegaan en daarmede ook de zoektocht naar juiste investeringen van de Supportersvereniging van de FC Abcoude.

 

Wij hopen dit seizoen een geweldig aantal leden te mogen verwelkomen. Wij zullen in ieder geval onze uiterste best doen in het nieuwe seizoen voor een geweldig resultaat. Graag willen wij ook u vragen om te kijken of u iemand in uw nabije omgeving enthousiast zou kunnen maken voor deze goede zaak, waardoor wij een nog grotere bijdrage aan FC Abcoude kunnen leveren.

 

Wij willen als Vrienden van FC Abcoude een substantiële bijdrage leveren aan de realisatie van een nieuw clubgebouw.

Het bestuur is al geruime tijd aan het bekijken, hoe dit alles gerealiseerd kan worden.

Als er andere wensen zijn vanuit het bestuur, met altijd als eerste vereiste, het dienen van het algemene belang van de FC Abcoude, dan zullen we deze zeker overwegen. (mocht u hiervoor suggesties hebben, dan horen wij deze graag).

 

Hierbij nodigen wij u ook uit voor de Jaarvergadering, die we dit seizoen weer organiseren en laten samenvallen met de nieuwjaarsreceptie van de FC Abcoude, 2 of 9 januari vanaf 14.00 uur, natuurlijk afhankelijk van de ontwikkelingen rondom Corona. Op informele basis informeren wij u dan weer graag over het wel en wee van de Vrienden van FC Abcoude.

Wellicht is er ook al informatie vanuit het bestuur over de nieuwbouwplannen.

Voor de liefhebber: om 12.00 uur wordt er afgetrapt voor een wedstrijd van een elftal van FC Abcoude. Wij zullen het geweldig vinden als u hierbij bent.


Mocht u vragen/opmerkingen/ideeën hebben, schiet dan één van ons vieren aan. U kunt natuurlijk uw vraag/opmerking/ideeën ook onthouden en op een later tijdstip aan ons voorleggen persoonlijk, via de telefoon of via mail.

Vooruitlopend op dit alles willen wij voor het seizoen 2020 - 2021 maar beginnen om de zaak weer gewoon op te starten. Graag hopen wij weer op uw bijdrage te kunnen en mogen rekenen. Dit kunt u doen door €. 50,- over te maken op rekeningnummer NL54 RABO 0300535929 ten name van Supportersvereniging F.C. Abcoude bij de Rabobank te Abcoude. Uiteraard kunt u ook uw bijdrage contant voldoen aan ondergetekenden.

Bij voorbaat dank.

 

Met vriendelijke groeten,

Jeroen Bon           (06-53707966 of jeroen@jachthavenbon.nl)

Cock Baltissen      (06-21832389 of Cock.baltissen@alliander.com)       

Frank Bon             (06-55120941 of frank.bon@stedin.net)

Peter Ooms           (06-81934763 of p.uncles@gmail.com)

NIEUWS VAN β€œDE VRIENDEN VAN FC ABCOUDE"

29 september 12:15  Het voetbalseizoen 2020 – 2021 is weer van start gegaan en daarmede ook de zoektocht naar juiste investeringen van de Supportersvereniging van de FC Abcoude. meer »

413x gelezen

Halverwege Seizoen 2014-2015

10 februari 10:00  Het voetbalseizoen 2014 – 2015 is inmiddels halverwege en wij hopen binnenkort met het bestuur om de tafel te gaan om te kijken waar de gelden van De Vrienden van FC Abcoude dit jaar en de aankomende jaren aan besteed kunnen gaan worden met altijd als eerste vereiste, het dienen van het algemene belang van de FC Abcoude (mocht u suggesties hebben, horen wij deze graag).meer »

836x gelezen

Seizoen 2014-2015 voor de Vrienden van FC Abcoude gestart!

10 februari 9:15  Het voetbalseizoen 2014 – 2015 is weer van start gegaan en daarmede ook de zoektocht naar juiste investeringen van de Supportersvereniging van de F.C. Abcoude. Het afgelopen jaar hebben we maar liefst 76 leden geteld, die ons ondersteund hebben. Graag willen wij u bedanken, want ook door uw enthousiasme zijn er nog steeds nieuwe mensen bereid gevonden een bijdrage te leveren.meer »

741x gelezen

Meer nieuws
Ga naar archief

Zoeken

Clubkleding bestellen

Sponsoren

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!