Uitnodiging Algemene Ledenvergadering - FC Abcoude

Uitnodiging Algemene Ledenvergadering

11 januari 2023 21:30


De Algemene Ledenvergadering (ALV) over het seizoen 2021/2022 vindt plaats op vrijdag 27 januari om 20:00 uur in de kantine.

Beste FC Abcoudenaar,

Hierbij willen we je uitnodigen voor de Algemene Ledenvergadering (ALV) op 27 januari 2023 om 20:00 uur. Tijdens de vergadering praten we je bij over de ontwikkelingen en de (financiële) status van de vereniging en heb je de gelegenheid om vragen te stellen.

Behalve leden zijn ook ouders van jeugdleden die de leeftijd van 18 jaar nog niet bereikt hebben welkom. Nieuw is dat ouders vanaf dit jaar ook stemrecht hebben. Als bestuur zijn we van mening dat ouders, van wie we verwachten dat zij vrijwilligerstaken vervullen en contributie betalen, ook een stem moeten hebben bij besluiten binnen de vereniging. Vorig jaar is het voorstel om ouders stemgerechtigd te maken aangenomen door de ALV. Formeel moeten wij de statuten nog aanpassen op dit punt, echter uit het oogpunt van kostenbesparing pakken we dat binnenkort op samen met een paar andere wijzigingen die bij de notaris moeten worden doorgevoerd. Tijdens de aankomende ALV op 27 januari zijn ouders al wel stemgerechtigd. Dit besluit is bij de vorige ALV met een meerderheid van de stemmen aangenomen. 

De ALV vindt plaats in de kantine. Je kunt tot uiterlijk 72 uur voor de vergadering je vragen per mail aan het bestuur stellen. Mail ze naar secretaris@fcabcoude.nl. De agenda en de stukken voor deze vergadering worden circa een week van te voren op de website gepubliceerd. 

Wij hopen op een mooie opkomst en zien uit naar je aanwezigheid de 27e! 

Bestuur FC Abcoude

Delen

Zoeken

Clubkleding bestellen

Sponsoren

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!