Kerstgroet en uitnodiging nieuwjaarsreceptie - FC Abcoude

Kerstgroet en uitnodiging nieuwjaarsreceptie

22 december 2022 22:45


Het bestuur wenst jou fijne feestdagen en nodigt je graag uit voor de nieuwjaarsreceptie op 8 januari!

De kerstperiode en de winterstop zijn aangebroken, we zijn alweer halverwege het seizoen. Een seizoen met veel voetbalplezier, nieuwe vrijwilligers en natuurlijk de bouw van ons nieuwe clubhuis. 

Kerstkaart1.png

Het fundament en de contouren van het nieuwe clubhuis zijn inmiddels zichtbaar, we verheugen ons op het moment dat de bouw voltooid is. Het nieuwe clubhuis, dat mede dankzij de inspanningen en financiele steun van onze leden, supporters en sponsoren eindelijk gebouwd kon worden. Dit maakt dat het nieuwe clubhuis echt van ons allemaal is en wij zijn dankbaar voor zoveel betrokkenheid binnen de vereniging.

Ook als vereniging hebben we een stevig fundament. Dankzij de inzet van onze 200 vrijwilligers en de betrokkenheid van ouders en leden die meehelpen kan er iedere week worden gevoetbald en dat is goud waard! Ook kunnen we ieder jaar rekenen op de financiele steun van onze sponsoren. Wij willen iedereen die op welke manier dan ook een bijdrage levert bedanken voor zijn/haar inzet en steun.

De komende weken is er even geen voetbal en treden we Kerstmis en de viering van nieuwe jaar tegemoet. Wij proosten graag met jou op het nieuwe jaar tijdens onze nieuwjaarsreceptie op zondag 8 januari. 

Wij wensen je mooie feestdagen en een gezond en gelukkig nieuw jaar! 

Nieuwjaarsreceptie_2023.jpg
Delen

Zoeken

Clubkleding bestellen

Sponsoren

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!