Verslag Zondag 1

1 november 2022 11:00


30 oktober 2022: FC Abcoude-HOV/DJSCR

Productief kwartiertje zorgt voor geflatteerde zege.

“Hoop Op Vooruitgang” uit Rotterdam  is vandaag onze tegenstander. De club van o.m. Jan Boskamp, Kick van der Vall en Nourdin Boukhari. Na de teleurstelling voor de beker gaan we ons volop richten op de competitie. Koploper met 12 punten en als directe concurrent Roda ’46 met 10 punten. Het mooie weer en de vele supporters langs de lijn zorgden voor een goede ambiance voor een aantrekkelijke wedstrijd. 

ZON1_2.JPG

De supporters werden op hun wenken bediend. Abcoude ging furieus van start en stond na 10 minuten spelen al op een 2-0 voorsprong. Eerst was het Milan Geertsma die profiteerde van slecht verdedigen van HOV. Daarna was het Dave Brouwers die een goede voorzet van Daan Post koeltjes binnentikte. De studenten uit Rotterdam wisten niet wat hen overkwam. Toch bleek al gauw dat HOV een aardig team had met snelle spelers die goed combinerend het doel van Abcoude zochten. Niels moest dan ook verscheidene keren redding brengen bij doelpogingen van de Rotterdammers. Abcoude speelde slordig en dacht aan HOV een makkelijke tegenstander en middag te hebben. Het was dan ook geen verrassing dat HOV in de 33ste minuut op 2-1 kwam. Spits van Eynde liet na een goede combinatie Niels Neering kansloos. Het bleef niet best wat Abcoude liet zien. De rust kwam dan ook als geroepen.

ZON1_1.JPG

ZON1_3.JPG

ZON1_4.JPG

Tweede helft.

In de 60ste minuut werd een overtreding op Giandro door scheidsrechter van der Ploeg met rood bestraft waardoor HOV met 10 man verder moest. Vanaf dit moment trok Abcoude de wedstrijd naar zich toe. Er kwamen kansen maar de uitstekende keeper van HOV stond uitbreiding van de magere voorsprong nog in de weg. Hij was in de 66ste minuut echter kansloos toen Milan op assist van Giandro de 3-1 maakte. Het licht ging langzaam uit bij HOV. Abcoude ging wisselen. In de 70ste minuut. kwam Jendro Halman in het veld voor Daan Post. In de 75ste minuut kwamen Praeben Wolffgramm en Zion Linger voor Milan en Dave. Het productieve kwartiertje brak aan! 78ste minuut. Een voorzet van Genaro Snijders werd door Praeben verlengd naar Giandro Kapel die voor de 4-1 zorgde. 79ste minuut. Het was nu Giandro die Praeben in stelling bracht. Hij maakte de 5-1. In de 89ste liet Jendro zich gelden met de 6-1. Last but not least pikte Rick nog een doelpuntje mee. Een potje vrij worstelen op de doellijn werd door hem op punten gewonnen. De 7-1 winst was een feit.

ZON1_5.JPG

ZON1_6.JPG

ZON1_7.JPG

Aanstaande zondag naar PVC in Utrecht. Altijd lastig!

Basis Abcoude: 
Niels Neering, Daan Post, Lars Beukeboom, Wouter de Ligt, Rick Berrevoets, Jerrel Joval, Milan Geertsma, Dave Brouwers Genaro Snijders Giandro Kapel, Mats v.d. Heijde.

Wissels Abcoude: 

Jendro Halman, Praeben Wolffgramm, Damian van Dijk, Jerrel van der Poel, David Goudkamp, Zion Linger, Mitchell van Pareen.

Programma zondag 6 november 2022: PVC – Abcoude, 14.00 uur.

Delen

Zoeken

Clubkleding bestellen

Sponsoren

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!