Even voorstellen...

25 oktober 2022 9:30


Maak kennis met Erwin Engelman: onze nieuwe wedstrijdsecretaris voor de senioren en VOG functionaris!

Dag allen,

Graag wil ik me aan jullie even voorstellen als nieuwe Wedstrijdsecretaris Senioren en als nieuwe VOG-functionaris bij FC Abcoude. 

Mijn naam is Erwin Engelman, ik ben 38 jaar en woon in Amsterdam Zuidoost (Gein). Van oorsprong kom ik uit Brabant. Ik werk in het dagelijks leven als beleidsadviseur Water bij de provincie Noord-Holland in Haarlem. In mijn vrije tijd volg ik met veel interesse de voetbalsport, zowel op betaald als op amateurniveau. Vanwege mijn lichamelijke handicap (ik heb spasme waardoor ik gebruik maak van een elektrische rolstoel) heb ik helaas nooit zelf kunnen voetballen.

Omdat ik graag betrokken wil zijn bij mijn directe woonomgeving en vanwege mijn passie voor het amateurvoetbal, heb ik begin september jl. gereageerd op de functie van Wedstrijdsecretaris Senioren bij FC Abcoude.
In een plezierig kennismakingsgesprek met het bestuur is er gevraagd of ik naast de rol van wedstrijdsecretaris voor de seniorenteam, ook de werkzaamheden als VOG-functionaris wil oppakken. Uiteraard doe ik dit met veel plezier.

Voor de werkzaamheden rondom de VOG’s (Verklaring Omtrent Gedrag) zal ik binnenkort een aantal van jullie (de vrijwilligers die betrokken zijn bij de jeugdteams) per mail benaderen. Hierbij zal ik dan nader ingaan op het te doorlopen proces voor de (nieuwe) aanvraag van de VOG’s.

Graag tot snel! 

Met sportieve groet,


Erwin Engelman

Groningen_2020.jpg

Delen

Zoeken

Clubkleding bestellen

Sponsoren

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!