Verslag Zondag 1 - FC Abcoude

Verslag Zondag 1

19 oktober 2022 16:45


16 oktober 2022: SVH – FC Abcoude

Abcoude zet zegereeks voort!

Met de FC Abcoude-bus naar Den Haag! Uitgerust en in de goede stemming kwamen selectie en supporters tegen 13:00 uur aan bij SVH. Wat konden we verwachten van deze stokoude club uit de residentie? Vorig seizoen gespeeld in de 3de klasse West 2. Uit 24 wedstrijden 37 punten, 61 doelpunten voor 61 tegen. Geëindigd op de 8ste plaats. Met 37 punten zouden zij vorig seizoen als vijfde zijn geëindigd in onze afdeling (1.Sporting, 2. Abcoude, 3. VVZA, 4. Zwaluwen). 

ZON_1_okt16_2.jpg

Het eerste kwartier van de wedstrijd was het zoeken naar de zwakke en sterke punten van deze onbekende tegenstander. Dat werd al gauw duidelijk. Technisch vaardige spelers, maar geen team om bang voor te zijn. Met aanvallend voetbal via de vleugels ging het hierna richting het doel van SVH. De beloning kwam al gauw. In de 17de minuut werd een aanval over rechts door Milan Geertsma afgerond. 0-1. Nadat Milan en Magdy aardige kansen onbenut hadden gelaten werd het in de 25ste minuut 0-2. Een aanval via Daan Post werd door Rick Berrevoets binnen gekopt. De wedstrijd ging zich steeds meer op één helft afspelen. SVH kwam nog nauwelijks op de helft van Abcoude. Abcoude bleef via Mats op links en Daan op rechts de weg naar het SVH doel zoeken. Nadat in de 39ste minuut een inzet van Rick nog fraai werd gestopt door keeper Anass Makkaoui was het kort hierna wel raak. Een rush langs de lijn en een goede voorzet van Daan Post werd door Zion Linger bekroond met de 0-3. Met deze stand ging de rust in.

ZON_1_okt16_8.jpg

Het spel bleef zich ook na de rust voornamelijk op de helft van SVH afspelen. In de 60ste minuut was het weer raak. Rick Berrevoets was voor het doel van SVH aanwezig om bij een scrimmage het laatste tikje te geven voor de 0-4. Het werd tijd om ook de wissels speelminuten te geven. In de 62ste minuut kwamen Praeben en Giandro in het veld voor Milan en Zion. Koud in het veld was Praeben op de goede plek aanwezig om bij een rommelige situatie voor het SVH-doel de 0-5 binnen te glijden. Ook Giandro pikte nog een goaltje mee. Hij zorgde met het hoofd voor de 0-6. De laatste wissels vonden plaats. Dave, Jendro en David vervingen Rick,Genaro en Wouter.

ZON_1_okt16_16.jpg

Met een tevreden gevoel over het vertoonde spel werd de gezellige terugreis naar Abcoude volbracht.


Klik hier om alle foto's te bekijken! 

Basis Abcoude
Niels Neering, Daan Post,  Lars Beukeboom, Wouter de Ligt, Mats van der Heijde, Rick Berrevoets, Jerrel Joval, Milan Geertsma, Magdy Ibrahim, Zion Linger, Genaro Snijders.

Wissels Abcoude
Jendro Halman, Praeben Wolffgramm, Giandro Kapel, Dave Brouwers, David Goudkamp, Job Vermeulen, Damian Bon.

Programma 23 oktober 2022
SCPB ’22 – FC Abcoude, 14.00 uur

 

 

Delen

Zoeken

Clubkleding bestellen

Sponsoren

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!