Informatie verbouwing - FC Abcoude

Informatie verbouwing

2 september 2022 18:00


FC Abcoudenaren en bezoekers opgelet! Lees hier wat de verbouwing betekent voor jouw bezoek aan de club.

Beste bezoekers en gasten,

In verband met de bouw van ons nieuwe clubhuis maken we dit seizoen gebruik van een noodvoorziening. Hierin zijn een tijdelijke kantine en een beperkt aantal kleedkamers en douches gehuisvest. Dit brengt de nodige veranderingen en eventueel wat ongemakken met zich mee. Het is allemaal voor een goed doel, want aan het eind van dit seizoen kunnen we genieten van ons prachtige nieuwe clubhuis (zie foto onderaan). 

Kleedkamers
Er zijn maar 4 kleedkamers aanwezig en een openbare doucheruimte met een paar douchehokjes. Teams hebben niet de beschikking over een eigen kleedkamer. De spelers worden verzocht om in wedstrijdtenue naar de thuiswedstrijd te komen. De kleedkamers zullen wel geopend zijn voor gebruik, maar ze kunnen niet worden afgesloten. Alle bezoekende teams worden hier van te voren over geinformeerd. 

Voor de teams ZON 1/2 en JO19-1 (en tegenstanders) worden kleedkamers gereserveerd. 

Fietsenstalling
Alle fietsen dienen in de fietsenrekken in het gras te worden gestald. Parkeer ze niet op de tegels voor de kantine, want de toegang tot de kantine moet begaanbaar blijven. 

Horeca
In de kantine zijn drankjes en koeken/chips te verkrijgen. Voor warme snacks kun je terecht bij de snackkraam naast de kantine.

Let op: alleen pinbetaling mogelijk!

Wees voorzichtig
Door de weeks en soms in de weekenden wordt er hard gewerkt op de bouwplaats. Het spreekt vanzelf dat het verboden is voor onbevoegden om de bouwplaats te betreden. Wees voorzichtig en blijf buiten de hekken die de bouwactiviteiten afschermen. 

Bedankt voor je begrip! 
Wij doen ons uiterste best om alles goed te laten verlopen, maar vooral tijdens de eerste weken zullen we even moeten wennen aan de nieuwe situatie. Houd er rekening mee dat het allemaal vrijwilligers zijn die zich inzetten voor de vereniging. Mocht je enig ongemak ervaren, dan vragen we jouw begrip. Alvast bedankt! 

We wensen je een fijne dag op het sportpark! 

FC_Abcoude_voetbal_001.jpeg


FC_Abcoude_voetbal_003.jpegFC_Abcoude_voetbal_005.jpeg
Delen

Zoeken

Clubkleding bestellen

Sponsoren

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!