De jeugd traint de jeugd

31 juli 2022 20:00


Alle spelers en speelsters vanaf 14 jaar hebben een oproep ontvangen.

Beste speler/speelster van FC Abcoude,

Op woensdagmiddag trainen onze jongste spelers uit de teams O8 tot en met O12. Deze training wordt begeleidt door Anthony van de voetbalschool GS Sports en hij is op zoek naar assistent trainers. Er trainen namelijk circa 4 tot 6 teams tegelijkertijd en alle teams hebben begeleiding nodig. Voor de kinderen is het ontzettend leuk en leerzaam als zij begeleid worden door oudere jeugdspelers. Voor jou is het ook leuk en leerzaam en daarnaast kun je er een leuk zakcentje mee verdienen.

Daarom vragen wij jou of jij als trainer wilt meehelpen. De training vindt plaats iedere woensdag (m.u.v. de schoolvakanties) in drie rondes tussen 15-18:30 uur (1e ronde: 15-16 uur // 2e ronde: 16:15-17:15 uur // 3e ronde: 17:30-18:30 uur).

Heb je interesse? Stuur mij dan een reactie! Geef meteen aan of je alle rondes kan meehelpen of welk deel daarvan. Aan het begin van het seizoen zul je worden uitgenodigd voor een kick-off voor de jeugdtrainers. Het is belangrijk dat als jij je opgeeft, dat je dat doet voor het hele seizoen, want de hoofdtrainer en de kinderen rekenen elke week op je!

Lijkt het jou juist leuk om een apart jeugdteam te trainen, laat het dan ook weten! Voor jeugdtrainers die zich verder willen ontwikkelen bestaat de mogelijkheid om een KNVB trainerscursus te volgen. Laat het ons weten als jij die ambitie hebt, want dan kunnen we de mogelijkheden en voorwaarden met je bespreken.

FC Abcoude zijn we met z’n allen!

Met sportieve groet,

Genaro Snijders
Technisch Manager FC Abcoude

Delen

Zoeken

Clubkleding bestellen

Sponsoren

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!