Wijziging samenstellen barrooster

16 mei 2022 17:45


Met ingang van het nieuwe seizoen gaan we de bardiensten anders indelen.

Bij het opstellen van het bardienstrooster hebben wij als barcommissie steeds getracht alleen de thuisspelende teams in te delen voor de bardienst. Hiervoor zijn we afhankelijk van het wedstrijdschema. Zoals jullie misschien gemerkt hebben hebben wij dit seizoen een paar moeilijkheden gehad met het samenstellen van het barrooster. Dit was het gevolg van het besluit van de KNVB om de poules van de jeugdteams in meerdere, korte fases in te delen en er geen lange termijn wedstrijdprogramma beschikbaar was. Daarnaast werden er door Corona veel wedstrijden afgelast en verplaatst, waardoor het speelschema elke keer werd gewijzigd. Hierdoor konden we het volledige barrooster niet of niet tijdig op de site vermelden en werden teams soms kort van te voren geïnformeerd over de bardienst. 

Voor de barcommissie is dit aanleiding om het opstellen van het barrooster, met toestemming van het bestuur, te wijzigen. Wij informeren alle leden en ouders hier alvast over zodat het volgend jaar geen verrassing is. Met ingang van seizoen 22/23 is de opzet van de bardiensten als volgt:

Aan het begin van het seizoen wordt het volledige rooster tot de winterstop op de site gepubliceerd en met de teams gecommuniceerd. Wij kunnen er helaas geen rekening meer mee houden of een team thuis speelt. Daarnaast gaan wij er vanuit dat ook alle seniorenteams hun eigen bardienst draaien, eventueel met hulp van vriendinnen/vrouwen. 

Wij als barcommissie zijn ons er terdege van bewust dat dit een grote wijziging is en dat dit voor alle betrokkenen wennen zal worden. Maar we gaan er ook van uit dat de slogan “FC Abcoude zijn we met z’n allen” door ons allen wordt omarmd en iedereen zijn steentje zal bijdragen.

Barcommissie FC Abcoude

PS: volgend seizoen geen bardiensten meer achter de vertrouwde toog, maar in een tijdelijke accommodatie. We kunnen nog twee maanden genieten van onze huidige kantine, voordat het plaats zal maken voor de nieuwbouw! 

 

 

Delen

Zoeken

Clubkleding bestellen

Sponsoren

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!