Wedstrijdverslag Zondag 1

30 november 2021 16:45


28 november 2021: FC Abcoude – Joga Fortius

Abcoude pakt uit tegen Joga Fortius! 

Afgelopen zondag was Joga Fortius te gast in Abcoude. Een tegenstander met een hoog “Abcoude gehalte”. Liefst 5 spelers voetbalden ooit bij de FC.

Heel even na de start van de wedstrijd leek Joga Fortius een gelijkwaardige tegenstander te zijn. Dat bleek van korte duur. In de 10de minuut was het Lars Beukeboom die een corner van Jendro Halman verlengde en zo de openingstreffer op zijn naam bracht. 1-0. 

5 minuten later was het weer raak. Een soloactie van Sander Snoek leidde tot de 2-0.

Joga Fortius was niet bij machte iets terug te doen. Abcoude was oppermachtig! Het goede combinatiespel leverde kansen op waarop Fortius geen antwoord had. Op het halfuur was het Regilio Kranenburg die na goed doorzetten de 3-0 liet aantekenen. De koek was nog niet op. Het was de beurt aan Jendro Halman die na een combinatie met Regilio de stand naar 4-0 tilde. Kort voor rust tekende Jendro zelfs voor zijn tweede doelpunt door een vrije trap fraai achter keeper Houtveen te schieten.

Ruststand dus 5-0.

Even liet Abcoude de teugels vieren en kwam Joga Fortius iets meer aan aanvallen toe. De draad van voor de pauze werd echter al gauw weer opgepakt. Een dieptepass van Genaro werd door Regilio prachtig afgewerkt. 6-0 en zijn tweede treffer! Ook Jerrel Joval pakte zijn moment. Hij stond op de juiste plek om een corner van Jendro in te tikken.

Het werd tijd voor wissels.

Praeben Wolffgramm en Zion Linger voor Sander Snoek en Daan Post. Nils Baltissen en Johannes Henkel voor Regilio Kranenburg en Daan Aaftink.

Trainer Servinus wisselde nog 1 keer. Jerrel Joval werd vervangen door Olivier Boontje. Hij maakte zijn debuut in Abcoude 1.

Als kers op de taart kwam Abcoude kort voor tijd nog op de 8-0 eindstand.

Genaro was, na assist van Praeben Wolffgramm de maker.

Een prachtige wedstrijd die veel vertrouwen heeft opgeleverd voor de topper tegen Sporting ’70! 

Basis Abcoude 
Mo El Kourai, Micah Post, Lars Beukeboom, Rick Berrevoets, Daan Aaftink, Jendro Halman, Jerrel Joval, Sander Snoek, Genaro Snijders, Regilio Kranenburg en Daan Post.

Wissels: Nils Baltissen, Zion Linger, Praeben Wolffgramm, Olivier Boontje, Damian Bon, Johannes Henkel en Wouter de Ligt.

Programma zondag 12 december 2021
 Abcoude 1 – Sporting ’70 1, 14.00 uur
 Abcoude 2 – Sporting ’70 2, 11.30 uur

Delen

Zoeken

Clubkleding bestellen

Sponsoren

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!