Aanvraag VOG

25 november 2021 8:15


Krijg jij een betaalverzoek tijdens de VOG aanvraag? Dan is er iets fout gegaan.

== update ==
Krijg je bij je VOG aanvraag een betaalverzoek? Dan is er iets foutgegaan. Stuur een mail naar vogcommissie@fcabcoude.nl, dan wordt er een nieuwe gratis VOG aanvraag voor je klaargezet. 

============================================================================

Beste vrijwilligers van FC Abcoude,

Via deze email wil de VOG-commissie FC Abcoude jullie informeren over de VOG (verklaring omtrent gedrag).

Een VOG, onderdeel van het Preventie- en integriteitsbeleid - FC Abcoude, is verplicht voor alle vrijwilligers die contact hebben met minderjarigen. FC Abcoude wil de minderjarige sporter een veilig sportklimaat bieden. 

Daarom hanteert FC Abcoude de verplichting tot het overleggen van een VOG voor vrijwilligers die in hun functie in aanraking komen met minderjarige sporters. Een VOG is beperkt geldig.

Hoe komen jullie aan de gratis VOG?

FC Abcoude vraagt de VOG aan bij de screeningsautoriteit Justis van het Ministerie van Veiligheid en Justitie.

Jullie ontvangen automatisch bericht om de aanvraag af te ronden via jullie e-mailadressen die bij ons bekend zijn. Dit doen jullie elektronisch via DigID.

Wij verzoeken jullie ons te informeren zodra jullie de VOG hebben ontvangen via het e-mailadres: vogcommissie@fcabcoude.nl

Bewaar de ontvangen VOG in jullie administratie zodat wij deze op een later moment kunnen beoordelen. Een bericht hierover volgt later.

Wij gaan zorgvuldig om met jullie gegevens en daarom verzoeken wij jullie om de VOG niet digitaal te versturen. Deze komt in mailsystemen waar jullie geen controle op hebben wat er verder mee gebeurd. De overheid stuurt de VOG ook altijd geadresseerd aan de persoon om wie het gaat. De VOG wordt op echtheid gecontroleerd. Een digitale VOG of kopie is niet geldig.

Meer informatie over de VOG in de sport kunnen jullie lezen op de site van NOC*NSF, KNVB of voor algemene informatie over de VOG op de www.justis.nl/producten/vog.

Met vriendelijke groet,

De VOG-commissie FC Abcoude

Delen

Zoeken

Clubkleding bestellen

Sponsoren

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!