Walking football

24 november 2021 22:15


Sinds enkele weken zijn we gestart met walking football, een voetbalvorm voor senioren waarbij niet wordt gerend.

Ben je 60+ en wil je graag een balletje trappen? Sinds enkele weken zijn we gestart met walking football, een voetbalvorm voor senioren waarbij niet wordt gerend. Walking football is een laagdrempelige beweegactiviteit voor 60-plussers, zowel voor mannen als vrouwen. De kernwaarden van walking football zijn meedoen, bewegen en ontmoeten. Dankzij deze spelvariant is een leven lang voetbal mogelijk voor mensen die altijd al gevoetbald hebben. Maar ook voor 60-plussers zonder een voetbalverleden is dit een leuke manier om in beweging te blijven. Het hebben van voetbalervaring is dus niet vereist.

walking_football_FC_Abcoude_1.JPG

Er wordt gespeeld op een kwart veld met teams van elk zeven spelers.
De spelersgroep is op zoek naar nieuwe spelers, zodat er voldoende teams kunnen worden gevormd.

walking_football_FC_Abcoude_4.JPG

Ben jij 60 jaar of ouder (iets jonger mag ook) en zou je graag willen deelnemen aan walking football? Stuur dan een mail naar info@fcabcoude.nl of bel naar 06-50666364. Je kunt ook gewoon een keertje langskomen bij de training. Die vindt plaats op vrijdagochtend van 10:00-11:00 uur en wordt gezellig afgesloten met een drankje in de kantine. Voetbalschoenen zijn niet vereist. 

Momenteel bevinden we ons nog in de opstartende fase. Mochten er na verloop van tijd voldoende aanmeldingen zijn om het walking football definitief neer te zetten dan zal er ook een contributie worden gevraagd. Deze is nu bepaald op € 139 per jaar inclusief koffie en thee na afloop.


walking_football_FC_Abcoude_6.JPG

We hopen jou binnenkort op het veld te zien! ⚽⚽

walking_football_FC_Abcoude_3.JPG


Delen

Zoeken

Clubkleding bestellen

Sponsoren

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!