Workshop Athletic Skills Model

17 september 2021 11:15


Vorige week donderdag heeft de commissie opleiden & ontwikkelen en een aantal trainers een workshop gekregen over het Athletic Skills Model (ASM). Heel interessant en inspirerend!

De workshop vond plaats in de kantine en op het veld van FC Abcoude en er waren ook genodigden aanwezig van de Hockey Vereniging Abcoude en de Atletiek vereniging van Abcoude. De avond werd verzorgd door één van de ontwikkelaars van dit model, René Wormhoudt (Fysiotherapeut en conditietrainer van het Nederlands Elftal).

Het ASM is een praktisch en wetenschappelijk model uit Nederland voor veelzijdig bewegen. Veelzijdig bewegen is belangrijk voor iedereen, op elke leeftijd en op elk niveau. Het maakt je fitter, vitaler en gezonder, wat belangrijk is voor een leven lang met plezier bewegen en optimale prestaties.

Van veel topsporters is bekend dat zij meerdere sporten hebben gedaan. Dit heeft bijgedragen aan een betere belastbaarheid, minder blessures met als gevolg meer beweeguren, een langer atletisch leven in de sport en het ontwikkelen van meer creatieve beweegoplossingen.

Deze 2 uur durende sessie was zeer inspirerend en bestond uit een theoretisch deel en een praktijkdeel, waarin we direct onze opgedane kennis konden toepassen. Al met al was het een leuke en leerzame avond en we zullen onze ervaringen dan ook zeker meenemen in de begeleiding en persoonlijke ontwikkeling van onze leden.

avond.jpg


avond1.jpg

Delen

Zoeken

Clubkleding bestellen

Sponsoren

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!