Samenwerking met nieuwe keepersschool

18 juni 2021 12:15


Met ingang van het nieuwe seizoen zullen onze keepers training krijgen vanuit Sanches Goalkeeper Academy!

Afgelopen woensdag hebben technisch manager Genaro en Randy Sanches van Sanches Goalkeeper Academy de samenwerkingsovereenkomst ondertekend. Die middag gaf Randy samen met één van zijn trainers een demotraining aan enkele keepers van de club om alvast kennis te maken, sfeer te proeven en zijn manier van trainen te demonstreren. Ondanks de hitte hebben de keepers keihard gewerkt en alvast een indruk gekregen van hoe hun keeperstrainingen er volgend jaar zullen uitzien. (De tekst gaat verder onder de foto's). 

demo_keepers_4.JPGdemo_keepers_5.JPG

 

demo_keepers_3.JPGdemo_keepers_1.JPG

 

demo_keepers_2.JPG

 

Wij zijn blij om in zee te gaan met een ervaren keeperstrainer als Randy Sanches. Hij heeft veel ervaring in het werken met keepers op het hoogste niveau zoals Kenneth Vermeer en Warner Hahn. Samen met de andere trainers van zijn keeperschool zal Randy aan al onze keepers, zowel selectie- breedteteam keepers, training gaan geven.

Sanchez.jpg

Hieronder stelt Randy Sanches zich voor. 

Ik ben Randy Sanches. 41 jaar Vader van 4. Ik ben keeperscoach en voormalig speler van onder meer DWS, RKC Waalwijk, Türkiyemspor, De Dijk, en ZSGOWMS.

Mijn coaching bestaat uit de volgende drie aandachtsgebieden; techniek, conditie en mindset. Deze unieke trainingsmethode zorgt ervoor dat elke keeper zich zo goed mogelijk allround kan ontwikkelen. Het potentieel wordt aangesproken. Daarnaast staat in mijn trainingen persoonlijke aandacht voor iedere keeper centraal, betrokkenheid vind ik erg belangrijk. Daar behaal je mooie resultaten mee.

Ik haal erg veel energie uit het trainen van jonge keepers die nog aan het begin van hun keepers carrière staan en professionele keepers die reeds een gevestigde naam hebben verworven in het betaald voetbal.

Abcoude is een mooie club waar ik graag een steentje bij wil dragen aan de verdere ontwikkeling van de keepers. Ik ben erg enthousiast over de clubcultuur en de ambities van de club. Ik kijk erg uit naar een vruchtbaar trainingsseizoen.

Link naar de website van de goalacademy:

Sanches Goalkeeper Academy | Goalkeeper Coaching

 

Delen

Zoeken

Clubkleding bestellen

Sponsoren

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!