Even voorstellen: ons vijfde bestuurslid

13 juni 2021 21:45


Na de komst van Genaro als 4e bestuurslid is het bestuur uitgebreid met een 5e lid.

Het is met plezier dat wij bekendmaken dat Yvette Marckmann per direct toetreedt tot het bestuur van FC Abcoude. In de rol van bestuurslid algemene zaken houdt zij zich samen met de andere bestuursleden bezig met alle ontwikkelingen van de club en zal daarnaast ook haar huidige werkzaamheden als wedstrijdsecretaris voortzetten. Tevens ondersteunt zij enkele commissies, zoals de penningmeester bij diverse financiële werkzaamheden, de barcommissie bij het samenstellen van het bardienstrooster en voert zij de administratieve werkzaamheden van de commissie opleiden en ontwikkelen uit. Haar benoeming als bestuurslid algemene zaken zal tijdens de volgende ALV bekrachtigd worden.

We zijn erg blij om Yvette als vijfde bestuurslid te verwelkomen en zien uit naar een prettige samenwerking. In het stuk hieronder stelt zij zichzelf voor. 

Bestuur FC Abcoude

============================================================

Ik wil mij graag voorstellen.

Ik ben Yvette Marckmann 61 jaar, geboren in Amsterdam maar sinds 1997 inwoner van Abcoude.

Heb een opleiding gevolgd als accountant en heb vele jaren in dit vak mijn beroep uitgeoefend.

Sinds 2003 heb ik 13 jaar in Griekenland gewoond en nadat onze zoon besloot zijn studie in Nederland af te maken ben ik weer woonachtig in Abcoude.

Onze zoon Mike is bij FC Abcoude als keeper begonnen in het seizoen 2017/2018 in JO17-2. Sinds het seizoen 2018/2019 ben ik wedstrijdsecretaris bovenbouw.

Als geïnteresseerde ouder zag ik een oproep voor een wedstrijdsecretaris bovenbouw. Hierop heb ik gereageerd en na de eerste bespreking vond Marcel Kok dat ik niet alleen de bovenbouw, maar ook de middenbouw wel voor mijn rekening kon nemen. Ik ben dus sinds die tijd wedstrijdsecretaris JO13 - JO19.

Daarnaast merkte ik dit seizoen dat enkele bestuursleden ondersteuning nodig hadden in hun werkzaamheden. Derhalve bied ik nu ondersteuning aan de betreffende bestuursleden.

Ook ben ik administratief bezig voor de Commissie Opleiden en Ontwikkelen.

De omschrijving bestuurslid algemene zaken beschrijft dus precies wat ik doe. 

 

Yvette.png

Delen

Zoeken

Clubkleding bestellen

Sponsoren

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!