Selectietrainers gezocht!

15 mei 2021 15:45


FC Abcoude zoekt enthousiaste selectietrainers!

Ben jij de trainer die aan de basis wil staan van de opleiding van een nieuwe Matthijs de Ligt? Dan biedt FC Abcoude je een mooie uitdaging! Voor het seizoen 2021/2022 zijn we op zoek naar selectietrainers voor een aantal selectieteams in diverse leeftijdscategorieën.

FC Abcoude is een dorpse vereniging met een multicultureel karakter. Onze vereniging telt ongeveer 825 spelende leden en is partnerclub van AFC Ajax. FC Abcoude beschikt over een goede organisatie, staat voor fatsoenlijk gedrag en faciliteert voetbal op zowel recreatief als prestatief niveau. We streven naar het spelen van verzorgd en aanvallend voetbal.

We hebben het afgelopen jaar een nieuw Technisch Beleidsplan voor de jeugd ontwikkelt en de Commissie opleiden en ontwikkelen is momenteel druk bezig met de implementatie hiervan binnen de gehele jeugdopleiding.

Selectieteams FC Abcoude

Selectiespelers van FC Abcoude krijgen naast de reguliere trainingen, ook techniek- en looptrainingen aangeboden door de voetbalschool GS Sports, in samenwerking met een atletiekvereniging.

Voldoe jij aan het profiel?

  • Help jij ons bij het opleiden van jeugdspelers conform ons beleidsplan?
  • Ben jij in staat om spelers basisprincipes en technieken aan te leren?
  • Ben jij een representatief uithangbord van de vereniging en geef jij samen met het Hoofd Jeugdopleiding de jeugdopleiding van FC Abcoude een gezicht?
  • Ben jij sociaal vaardig?

Dan gaan we graag met je in gesprek!

Naast de boven genoemde ambitie en persoonlijkheidseigenschappen vragen wij verder het volgende van jou:

  • Je hebt ervaring als jeugdtrainer;
  • Je bent bij voorkeur in het bezit van een erkend trainersdiploma en beschikt over relevante en gevarieerde oefenstof;
  • Je kunt een VOG-verklaring overleggen;
  • Je bent drie trainingsdagen en op de wedstrijddagen beschikbaar;
  • Je kunt deelnemen aan trainersbijeenkomsten en besprekingen.

Wat kun je van ons verwachten?

Wij bieden een stabiel klimaat met een duidelijke visie als het gaat om de ontwikkeling van jeugdspelers. De selectieteams spelen doorgaans in de hogere afdelingen en wij streven ernaar om binnen een aantal jaar hierin stappen te maken.

FC Abcoude heeft de beschikking over 2 moderne kunstgrasvelden en 2 goed onderhouden natuurgrasvelden. Ook zijn wij druk bezig met de laatste fase van het nieuwbouwplan voor een nieuw sportcomplex.

Naast de hierboven genoemde faciliteiten bieden wij onze trainers een persoonlijk ontwikkelingsplan en organiseren wij o.a. groepsbijeenkomsten en kennissessies. Ook kun je als trainer bijvoorbeeld  doorgroeien naar oudere leeftijdsgroepen en bieden wij de mogelijkheid om functie relevante (trainers) opleidingen te volgen.

Uiteraard ontvang je een marktconforme vergoeding voor je werkzaamheden.

Spreekt dit alles je aan? Stuur dan je CV met een beknopte maar treffende omschrijving van jezelf, je voetbal- en trainerservaring en/of voetbalvisie naar:

technischmanager@fcabcoude.nl t.a.v. Genaro Snijders.

. 

Delen

Zoeken

Clubkleding bestellen

Sponsoren

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!