Nieuw: commissie opleiden en ontwikkelen

3 mei 2021 21:00


Genaro Snijders is aangesteld als technisch manager van FC Abcoude.

Genaro Snijders is aangesteld als technisch manager van FC Abcoude. Samen met de leden van de commissie opleiden en ontwikkelen en de technisch coördinatoren, gaat Genaro zich per direct bezighouden met de uitvoering en borging van het technisch beleidsplan, wat zowel het jongens- als meisjesvoetbal omvat, en zal hij toetreden tot het bestuur als eindverantwoordelijke voor het voetbaltechnische beleid. De commissie opleiden en ontwikkelen bestaat uit Toine Linders (HJO middenbouw) en Danny Murphy (HJO bovenbouw), die zeer betrokken zijn bij het beleid van FC Abcoude en net als Genaro al jarenlang actief zijn voor de club. Onze ambitie is om nog een 3e lid toe te voegen aan de commissie, op dit moment zijn we dan ook druk bezig om deze vacature te vervullen met een geschikte kandidaat. De commissie zal zich samen met de technisch coördinatoren, die hierin een belangrijke rol spelen, gaan inzetten om de binding van alle leden, trainers en vrijwilligers van FC Abcoude met de club te versterken. Het uiteindelijke doel is om spelers individueel beter te maken en de eigen jeugd door te laten stromen naar het eerste elftal. 

commissie_opleiden_en_ontwikkelen.JPG

Van links naar rechts: Toine Linders, Genaro Snijders en Danny Murphy


Met Genaro zijn kennis, positieve instelling en zeer waardevolle praktijkervaring die hij heeft opgedaan als profvoetballer en trainer/ coach, geloven wij dat hij een belangrijke bijdrage zal leveren om de gestelde doelen te behalen. "Er ligt een ambitieus beleidsplan waarmee mijn doel is om dit te implementeren zodat het als een rode lijn door de gehele jeugdopleiding loopt met als uiteindelijke doel spelers klaar te stomen voor het eerste elftal vanuit een herkenbare manier van spelen. Mijn belangrijkste speerpunt is het intern opleiden van trainers. Hiervoor heb ik voor elke selectie trainer een individueel ontwikkeltraject opgesteld waarbij hij/ zij zich door kan ontwikkelen en de spelers hiervan maximaal kunnen profiteren. Het streven is om dit de aankomende jaren breder te trekken in de vereniging. Samen met de commissie opleiden en ontwikkelen en de technisch coördinatoren zetten we hier vol op in. Mijn sterke voetbalvisie sluit uitstekend aan op die van FC Abcoude en ik barst van de energie en ambitie om het technische beleid van FC Abcoude op de middellange termijn verder te ontwikkelen. Ik ben dan ook erg blij dat deze mogelijkheid mij door de club is geboden en ik zie dit als een mooie en logische volgende stap in mijn carrière."

Naast zijn functie als technisch manager is Genaro volgend seizoen wederom op het veld van FC Abcoude te bewonderen als speler van het eerste elftal. Verder zal Genaro actief blijven met zijn voetbalschool GS Sports. Zijn rol als assistent-trainer van het eerste elftal komt met ingang van volgend seizoen te vervallen.


Nieuwe contactgegevens:

Commissie opleiden en ontwikkelen: Genaro, Danny en Toine
commissieopleiden@fcaboude.nl

Genaro Snijders
technischmanager@fcabcoude.nl 

Danny Murphy
hjo-bovenbouw@fcabcoude.nl 

Toine Linders
hjo-middenbouw@fcabcoude.nl


Hierbij een overzicht van de nieuwe organisatiestructuur:

structuur.png

Delen

Zoeken

Clubkleding bestellen

Sponsoren

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!