Fred Wessel Koninklijk onderscheiden

26 april 2021 21:45


Fred Wessel is vandaag benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau.

Op Koningsdag wordt Fred Wessel 75 jaar. Een bijzondere dag want Fred bereikt niet alleen een memorabele leeftijd, hij is tevens toegetreden tot de Orde van Oranje Nassau. Voor zijn verdiensten als vrijwilliger van FC Abcoude ontving hij vandaag uit handen van burgemeester Maarten Divendal de bijbehorende Koninklijke onderscheiding.

collage1.jpg


Fred is al 40 jaar onafgebroken vrijwilliger van FC Abcoude en heeft gedurende deze periode verschillende prominente functies bekleed. Hij is ooit begonnen met het bijhouden van het standenbord in de kantine en het vervaardigen en rondbrengen van de het wekelijkse clubblad. Daarna is Fred voor een lange periode penningmeester geweest en heeft hij ook de financiën van de reeds geliquideerde Stichting De Hollandse Kade in beheer gehad. Ook nu is Fred nog steeds ruimschoots verbonden aan de vereniging. Hij ondersteunt de huidige penningmeester met het uitvoeren van de boekhoudkundige taken en is tevens ledenadministrateur. Bij elkaar nog steeds goed voor een 30-urige ‘werkweek’. Ook op de wedstrijddagen is Fred op de club te vinden. Gewoon omdat hij het zo gezellig vindt, om naar zijn voetballende kleinkinderen te kijken en om op zondag representatiedienst te draaien bij het eerste.

website_4.JPG

Fred is een ouderwetse vrijwilliger die nooit op de voorgrond treedt, maar er gewoon altijd is wanneer je hem nodig hebt. In het jaar 2000 werd Fred al benoemd tot erelid van FC Abcoude, hetgeen nu een mooi en verdiend vervolg krijgt met het lidmaatschap in de orde van Oranje Nassau.

Fred: van harte gefeliciteerd met deze mooie en welverdiende Koninklijke onderscheiding! 

Bestuur FC Abcoude

website_1.JPG

Delen

Zoeken

Clubkleding bestellen

Sponsoren

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!