Vriendinnendag zeer geslaagd!

21 april 2021 23:15


Vandaag heeft de Vriendinnendag plaatsgevonden en wat was het een groot succes!

De Vriendinnendag is een laagdrempelige manier voor nieuwe meisjes om kennis te maken met voetbal. Speelsters mogen een vriendin, buurmeisje, klasgenootje meenemen, maar meisjes kunnen zich ook apart aanmelden. Dit jaar was er veel animo, vooral bij de meisjes in de leeftijd van 7 t/m 13 jaar. 

Bij deze groep waren er maar liefst 35 introducés mee die een keertje het voetbal wilden beleven. Zij konden door middel van allerlei spelvormen kennismaken met de verschillende facetten van het voetbal en de gezelligheid van een teamsport ervaren. Toen Ajacied en oud-FC Abcoude speelster Kay-lee de Sanders op het veld verscheen en met de meiden mee voetbalde was het feest compleet. Kay-lee nam de tijd om vragen te beantwoorden, om trucjes te laten zien en om handtekeningen uit te delen. Na afloop ontvingen de meiden een gezonde traktatie van Albert Heijn Abcoude, waarvoor dank!

Heb jij de Vriendinnendag gemist en wil je ook een keertje komen voetballen? Of twijfel je na vandaag nog een beetje? Laat het ons weten via een mail naar meisjes@fcabcoude.nl en we zullen je uitnodigen voor een extra proeftraining! ⚽⚽

Klik hier voor een sfeerimpressie. 

Delen

Zoeken

Clubkleding bestellen

Sponsoren

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!