Vriendinnendag 21 april 2021

11 april 2021 23:30


Maak kennis met meisjesvoetbal bij FC Abcoude!

Alle meiden opgelet! Vind je het leuk om te voetballen of wil je gewoon eens een andere sport uitproberen? FC Abcoude organiseert op woensdag 21 april a.s. een vriendinnendag in de vorm van een open training. Alle meisjes in de leeftijd van 7 tot en met 18 jaar zijn van harte welkom om te ontdekken of voetbal iets voor ze is. Tijdens deze open training kun je op een leuke manier kennismaken met de voetbalsport en met het meidenvoetbal bij FC Abcoude. Sportkleding is gewenst, voetbalschoenen en scheenbeschermers zijn niet noodzakelijk.

FC Abcoude is de laatste decennia uitgegroeid van een echte dorpsclub tot een multiculturele voetbalvereniging met ruim 850 leden. De dorpse gezelligheid is altijd gebleven. De club beschikt over een succesvolle jeugdopleiding die volop in ontwikkeling is. FC Abcoude is een dynamische voetbalvereniging waar prestatie, sportiviteit en plezier hand in hand gaan. Waar de individuele ontwikkeling van het kind voorop staat en die kan bouwen op een groot vrijwilligerskader.

Het meisjesvoetbal binnen FC Abcoude heeft de laatste jaren een enorme groei doorgemaakt en die ontwikkeling wil de club graag verder uitbouwen. We willen elk meisje laten voetballen op het niveau dat bij haar past. Daartoe willen we binnen elke leeftijdsgroep minimaal 2 teams creëren zodat op niveau geselecteerd kan worden en er ruimte is voor zowel prestatie- als recreatieteams. Plezier staat altijd voorop!

Heb je zin om te komen voetballen en lijkt het je leuk om deel uit te maken van een gezellig team? Geef je dan snel op, deelname is gratis! Meld je wel graag even van tevoren aan via meisjes@fcabcoude.nl. Meer informatie vind je op de website Informatie voor nieuwe leden - FC Abcoude

In verband met de coronamaatregelen zijn toeschouwers/ouders helaas niet op het sportpark toegestaan, maar de meisjes zullen vanaf de parkeerplaats goed worden opgevangen.

Tijden vriendinnendag woensdag 21 april:

15:45 – 17:15 uur: geboortejaar 2008 t/m 2014 (MO9 t/m MO13)
17:30 – 19:00 uur: geboortejaar 2002 t/m 2007 (MO15 t/m MO19)

We hopen je op 21 april te zien op FC Abcoude!

 

Flyer_vriendinnendag.jpg

 

Delen

Zoeken

Clubkleding bestellen

Sponsoren

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!