Peter Bon stopt als lid van de Technische Commissie (TC)

24 maart 2021 21:30


Na jarenlang in verschillende rollen bij de voetbaltechnische zaken van de jeugd van FC Abcoude betrokken te zijn geweest heeft Peter Bon besloten om te stoppen als Hoofd Jeugd Opleidingen (HJO) bovenbouw.

Peter is een bekend gezicht langs de velden; vanuit zijn functie of als liefhebber van het spel is hij dan ook veel op de club te vinden. Als HJO was hij samen met Toine Linders (HJO onderbouw) onder andere succesvol verantwoordelijk voor het voetbaltechnisch beleid, de samenstelling van de selectieteams, de aanstelling van trainers en daarnaast verzorgde Peter in verband met de competitiestop al maanden het onderlinge wedstrijd/competitieprogramma. Peter geeft aan dat hij persoonlijk in zijn huidige rol niet meer de voldoening haalt die benodigd is om hier op een goede wijze invulling aan te geven.

De voetbaltechnische taken zullen per direct intern worden overgedragen en verdeeld. Wel zal Peter nog tot het einde van dit seizoen het onderlinge wedstrijdprogramma organiseren en betrokken zijn bij de Werkgroep Stimulering Meisjesvoetbal. Wij zullen ons de komende periode beraden over de wijze waarop we vanaf het nieuwe seizoen invulling willen geven aan de functies binnen de TC.

Wij willen Peter graag bedanken voor zijn jarenlange bijdrage aan de technische organisatie binnen FC Abcoude in het bijzonder en zijn niet aflatende inzet en betrokkenheid voor de club in het algemeen!

Bestuur FC Abcoude

Delen

Zoeken

Clubkleding bestellen

Sponsoren

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!