Teams zamelen geld in voor de nieuwbouw

29 december 2020 12:15


Lees hier op welke manier de teams geld inzamelen voor het nieuwe clubhuis!

Om zoveel mogelijk geld op te halen voor de nieuwe kantine gaan de speelsters van de M012-1 op 7 januari de longen uit hun lijf rennen tijdens de zelf georganiseerde sponsorloop! Daarnaast gaan ze cupcakes en armbandjes verkopen. Wil je een van deze toppers sponsoren of het hele team steunen met een mooie donatie? Stuur dan een mailtje naar trainster Samantha Bon (sponsorloopfcabcoudem012@gmail.com)
Dat zou top zijn! ⚽⚽💪
 
Klik hier om het filmpje van het team te zien. 
 
Ook de spelers van JO17-1 zaterdag zetten zich in voor de nieuwbouw! Zij doen op 9 januari de 'dizzy penalties challenge' en zoeken sponsors die voor elk gescoord punt een bedrag betalen. Er wordt in totaal 16 keer geschoten. In deze link zie je wat precies de bedoeling is. Wil je ook sponsoren? Mail dan naar hjo-pupillen@fcabcoude.nl! Natuurlijk zullen we jullie op een leuk filmpje van de actie trakteren 😄⚽💪
 
We dagen alle teams uit om acties op te zetten om geld in te zamelen voor de nieuw! Alle spelers van het team met de hoogste donatie ontvangen in het nieuwe seizoen het nieuwe FC Abcoude trainingspak!
Doe mee en meld je actie bij ons aan: info@fcabcoude.nl 
 
Meer informatie over de nieuwbouw vind je op: FC Abcoude – zijn we met z'n allen!
 
 
Delen

Zoeken

Clubkleding bestellen

Sponsoren

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!