Uitnodiging Algemene Ledenvergadering - FC Abcoude

Uitnodiging Algemene Ledenvergadering

14 november 2023 17:15


Vandaag is de uitnodiging van de Algemene Ledenvergadering naar alle leden verstuurd. De ALV vindt plaats op 15 december 2023 om 20:00 uur. Tijdens de vergadering praten we je bij over de ontwikkelingen en de (financiƫle) status van de vereniging en heb je de gelegenheid om vragen te stellen.

Beste FC Abcoudenaar,

Hierbij willen we je uitnodigen voor de Algemene Ledenvergadering (ALV) op 15 december 2023 om 20:00 uur. Tijdens de vergadering praten we je bij over de ontwikkelingen en de (financiële) status van de vereniging en heb je de gelegenheid om vragen te stellen.

Ben jij een ouder van een jeugdlid die de leeftijd van 18 jaar nog niet bereikt heeft? Dan ben je van harte welkom om de ALV bij te wonen en om je stem uit te brengen over zaken waarover gestemd moet worden. Binnenkort zal de stemrecht van de ouders van jeugdleden onder de 18 jaar formeel worden opgenomen in de statuten. 

De ALV vindt plaats in ons mooie clubhuis. Je kunt tot uiterlijk 72 uur voor de vergadering je vragen per mail aan het bestuur stellen. Mail ze naar secretaris@fcabcoude.nl. De agenda en de stukken voor deze vergadering worden circa een week van te voren op de website gepubliceerd. 

Wij hopen op een mooie opkomst en zien uit naar je aanwezigheid 15 december! 

Bestuur FC Abcoude

Delen

Zoeken

Clubkleding bestellen

Sponsoren

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!