Vrijwilligersborrel - FC Abcoude

Vrijwilligersborrel

16 mei 2023 8:15


Als dank voor de inzet van onze vrijwilligers organiseren we een gezellige vrijwilligersborrel met hapjes, drankjes en een potje jeu de boules bij ons op het sportpark.

De vrijwilligersborrel wordt georganiseerd voor de vaste vrijwilligers die een structurele rol vervullen (dus op wekelijkse basis). Denk daarbij aan de trainers, teamleiders, coaches, scheidsrechters, wedstrijdsecretarissen, ledenadministrateurs, barmedewerkers, commissieleden, de onderhoudsploeg en alle andere onmisbare vrijwilligersfunctionarissen. Al deze vaste vrijwilligers vormen het fundament van de vereniging en wij zijn ontzettend trots en blij dat wij ieder seizoen op zo'n loyale groep vrijwilligers kunnen rekenen. Met deze vrijwilligersborrel willen we dan ook onze dank laten blijken en een gezellig samenzijn creëren waarin iedereen elkaar beter leert kennen. 

Ben jij een vaste vrijwilliger en heb jij onverhoopt geen uitnodiging ontvangen? Klik dan hier om naar de uitnodiging en het aanmeldingsformulier te gaan. 

Vrijwilligers komen en gaan en het is altijd leuk om het stokje door te kunnen geven aan een andere ouder of lid die weer nieuwe ideeën heeft en betrokken is bij de vereniging. We hebben altijd plek voor nieuwe vrijwilligers! Heb je interesse? Kijk dan bij de vacatures waar je ons mee kan helpen. 

Bestuur FC Abcoude (ook vrijwilligers 😀)

Vrijwilligersborrel_1.png
Delen

Zoeken

Clubkleding bestellen

Sponsoren

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!