Facebook Toestaan Niet toestaan

Bezoek uit Australië

23 april 2024 22:00

Vorige week woensdag had de JO16-1 zondag een sportieve ontmoeting met een voetbalteam uit Australië. Er werd eerst gevoetbald en daarna met elkaar gegeten in het clubhuis; iedereen kon genieten van de heerlijke maaltijden van Audrey's Kitchen.

De Australiërs begonnen sterk aan de wedstrijd en kwamen snel op 1-0 voorsprong. In de eerste helft ging het maar één kant op en ging Abcoude met een achterstand van 1-5 de rust in. Na de rust probeerde Abcoude zich terug te knokken, maar dat mocht niet baten. Uiteindelijk werd het 6-8 voor het Australische team! Desalniettemin was het een heel gezellige en sportieve avond. Je hebt tenslotte niet iedere week een team van de andere kant van de wereld op bezoek! Aanstaande vrijdag komen de Amerikaanse jongens en meiden van de O15 selectie uit Amerika (club Far Post) op bezoek. Kom vooral gezellig langs! 💙❤️

Verslag en foto's van trainer/coach Luciano.